Follow us

Ένα "Kοινωνικό Κομμωτήριο" στα Χανιά για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη

Το νέο "Κοινωνικό Κομμωτήριο" στα Χανιά ακολούθησε το αντίστοιχο των Αθηνών και δημιουργήθηκε με την ευγενική χορηγία της L’Oréal Professional Products.

κοινωνικό κομμωτήριο Loreal Professionel

Μια εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε η L’Oréal Professional Products, που αναμένεται να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Χανίων πραγματοποίησε την Τρίτη 7 Ιουνίου τα εγκαίνια του "Κοινωνικού Κομμωτηρίου". Πρόκειται για τη δεύτερη δομή, μετά το "Κοινωνικό Κομμωτήριο" της Αθήνας, που δημιουργήθηκε με την ευγενική χορηγία του Κλάδου Επαγγελματικών Προϊόντων της L’Oréal Hellas (L’Oréal Professional Products), με σκοπό να προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες βασικής περιποίησης (κούρεμα, λούσιμο και ξύρισμα) σε ευάλωτες ομάδες πολιτών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινή τους διαβίωση.

Ένα "Kοινωνικό Κομμωτήριο" στα Χανιά για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη

Η L'Οréal Professional Products ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υποθέσεων, Ελένης Ζερβουδάκη, και του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, χορηγώντας τον απαραίτητο εξοπλισμό του χώρου, καθώς και την παροχή προϊόντων για τη λειτουργία του.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, δήλωσε μεταξύ άλλων: "Πρόκειται για ένα κομμωτήριο "ανοιχτό" για να εξυπηρετεί συνανθρώπους μας, καλύπτοντάς τους την αυτονόητη και αναφαίρετη ανάγκη για αξιοπρέπεια, μέχρι να μπορέσουν να σταθούν ξανά στα "πόδια τους". Αλλά για να γίνει αυτό, απαραίτητη προϋπόθεση υπήρξε ο αλτρουισμός και η αλληλεγγύη της Αδελφότητας Κουρέων και Κομμωτών Νομού Χανίων και η μεγάλη προσφορά της L’Oréal Professional Products που εξόπλισε και στήριξε τη δομή. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για τη γενναιόδωρη πράξη τους".

loreal professional

Ο χώρος του "Κοινωνικού Κομμωτηρίου" φιλοξενείται στο Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Χανίων (οδός Καραϊσκάκη 55, πλησίον Δημαρχείου) και αποτελεί μια ολιστική μονάδα φροντίδας για τις ευάλωτες ομάδες πολιτών, που θα λειτουργεί με εθελοντές κομμωτές και κουρείς των Χανίων.

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Δήμου Χανίων λειτουργεί κάθε Δευτέρα 9:30 – 12:30 ενώ οι δικαιούχοι μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους στο 28213-41692 .

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ