Η Γιούλικα Σκαφιδά στο κομμωτήριο | Το hair makeover της ηθοποιού θα σε αφήσει άφωνη

Το σούπερ καλοκαιρινό της χτένισμα είναι η ιδανική επιλογή αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Μπορεί η Γιούλικα Σκαφιδά να μην μας συνηθίζει σε πολλές αλλαγές στα μαλλιά της - εκτός αν πρόκειται για τις ανάγκες κάποιου ρόλου -, όμως όποτε αποφασίζει να φρεσκάρει το χτένισμα ή το χρώμα της, μας αφήνει άφωνες.

Με τη θετική έννοια φυσικά, αφού η γοητευτική ηθοποιός φροντίζει να επιλέγει πάντα τα σωστά για εκείνη hairstyles, που την κολακεύουν και την κάνουν να νιώθει άνετα. Και στα χέρια του ταλαντούχου Πάνου Καλλίτση, τον hairstylist που εμπιστεύεται απόλυτα τα τελευταία χρόνια, η επιτυχία είναι δεδομένη.

Η πιο πρόσφατη αλλαγή στα μαλλιά της περιελάμβανε φρεσκάρισμα της sunkissed ξανθιάς απόχρωσης των μαλλιών της αλλά και το πιο chic χτένισμα ever. Πρόκειται για μια χαλαρή vang ή έντονο κυματισμό, ένα χτένισμα εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ᾽60 που χάρισε πολλά ρετρό vibes στο look της ενώ ταυτόχρονα είναι όσο καλοκαιρινό πρέπει για να μας μεταφέρει νοητά σε παραλίες και νησιά.

Δες το hair look:

Tip: Aυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για πιο επίσημες περιστάσεις, οπότε σκέψου το αν είσαι καλεσμένη σε γάμο / βάφτιση ή πρόκειται να γίνεις κουμπάρα.

Θα παντρέψεις την κολλητή σου φέτος το καλοκαίρι; Το υπέροχο καλοκαιρινό μακιγιάζ που πρέπει να δεις