Follow us

Ψάχνεις ένα άρωμα που να μυρίζει θάλασσα και καλοκαίρι; Το βρήκαμε εμείς για σένα

Οι μυρωδιές που θα σε μεταφέρουν αμέσως σε Κυκλαδίτικο νησί.

island iStock

Ήλιος, θάλασσα, καλοκαίρι, αλμύρα, μερικές μόνο λέξεις που και μόνο στο άκουσμά τους η διάθεσή μας ανεβαίνει στα ύψη. Όλες μας άλλωστε ανυπομονούμε για τις καλοκαιρινές διακοπές και δεν βλέπουμε την ώρα να μπούμε στο πλοίο με προορισμό κάποιο κυκλαδίτικο νησί, να αφεθούμε στο γλυκό χάδι του ήλιου, να χαλαρώσουμε κάτω από τον ήσυχο παφλασμό των κυμάτων.

Πώς να διαρκεί περισσότερο το άρωμά μου; 5 χρήσιμα tips για να το κάνεις να μυρίζει όλη μέρα

Τι θα 'λεγες αν μπορούσες να μεταφερθείς ως δια μαγείας στο αγαπημένο σου νησί και να χαλαρώσεις με καλοκαιρινές μυρωδιές που θα σε βάλουν αμέσως στο κλίμα; Γνωρίζουμε άλλωστε πόσο πολύτιμες είναι οι κάθε λογής ευωδιές αλλά και η όσφρηση, που έχουν την ικανότητα να σε ταξιδέψουν στην κυριολεξία οπουδήποτε επιθυμείς στον κόσμο (ή στον χρόνο).

Το μικρό μυστικό των Γαλλίδων για να μυρίζουν πάντα όμορφα τα μαλλιά τους

Δες παρακάτω τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά αρώματα που θα σε ταξιδέψουν απευθείας σε κάποιο ελληνικό νησί από το πρώτο κιόλας spritz:

Sikinos, Eau de Toilette, KORRES

Sikinos, Eau de Toilette, KORRES

Ένα δροσερό λουλουδάτο άρωμα με ντελικάτο τελείωμα, που ξυπνάει τις αισθήσεις. Νότες κορυφής το καρπούζι, τη φρέζια και το μπαμπού και με νότες βάσης το κεδρόξυλο, το σανταλόξυλο και το musk.

Anthos, Eau de Toilette, KORRES

Anthos, Eau de Toilette, KORRES

Φέρε στο μυαλό σου τη μυρωδιά των λουλουδιών, όταν ξεκινά να φυσά στο νησί. Ένα πολύ διακριτικό μπουκέτο λουλουδιών με μια φρέσκια προσέγγιση που εξελίσσεται σε ένα σοφιστικέ λουλουδένιο άρωμα. Με νότες κουρφής το λεμόνι και το περγαμόντο και νότες βάσης το amber και το musk.

Ποσειδώνας Body Splash για Αναζωογόνηση & Τόνωση, Fresh Line

Ποσειδώνας Body Splash για Αναζωογόνηση & Τόνωση, Fresh Line

Αναζωογονητικό splash σώματος 94,9% φυσικό. Το βοτανικό άρωμα προέρχεται από το συνδυασμό λεβάντας με δροσερές νότες περγαμόντου και λεμονιού και τις ζεστές νότες από ξύλο κέδρου.

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love Pour Femme

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love Pour Femme

Η καρδιά του αρώματος ανθίζει με ένα θηλυκό μπουκέτο από μεθυστικό γιασεμί sambac και αγνό λευκό τριαντάφυλλο, ενώ με τη νέα γλυκιά, λουλουδάτη νότα ambrette γίνεται ακόμη πιο αισθησιακή. 

Ocean di Gioia, Giorgio Armani Beauty

Ocean di Gioia, Giorgio Armani Beauty

Στην καρδιά, μία κρυσταλλική και ολάνθιστη ανθοδέσμη με νερό γιασεμιού, κρίνο και τριαντάφυλλο δημιουργεί σύγχρονες, αναζωογονητικές αλμυρές και υδάτινες αισθήσεις. Ένα αναζωογονητικό μονοπάτι με εθιστικές ξυλώδεις νότες από σανταλόξυλο και musk προσθέτει δομή στο άρωμα.

Sun Eau De Toilette, Nuxe

Sun Eau De Toilette, Nuxe

Το μαγευτικό άρωμα της σειράς NUXE SUN σε ένα μοναδικό fragrant water, γεμάτο ενέργεια και αισθησιασμό. Οι αγαπημένες καλοκαιρινές μυρωδιές των εσπεριδοειδών, της καρύδας και των λουλουδιών αιχμαλωτίστηκαν σε ένα σούπερ καλοκαιρινό μπουκάλι.

Bronze Goddess Soleil de Nuit Eau De Parfum, Estee Lauder

Bronze Goddess Soleil de Nuit Eau De Parfum, Estee Lauder

Πλούσιο και εξωτικό Γιασεμί Sambac συναντά το μεγαλείο από νότες Ορχιδέας Βραδινής Άνθησης. Μαζί δημιουργούν ένα εντυπωσιακό μπουκέτο, διανθισμένο με νότες Αλμυρής Καρύδας που θυμίζουν ακόμη και το κλασσικό άρωμα Bronze Goddess. Νότες από μαγευτική Σκούρη Tonca και κρεμώδη Ξύλα Κασμίρ προσδίδουν μία βαθιά, γοητευτική αίσθηση στη βάση του αρώματος.

Colonia Futura Eau De Cologne, Acqua di Parma

Colonia Futura Eau De Cologne, Acqua di Parma

Ένα συναρπαστικό ζωντανό άρωμα που συνδυάζει τη φρεσκάδα εσπεριδοειδών του Colonia με αρωματικές ξυλώδεις νότες. Tο ιδιαίτερο οσφρητικό προφίλ του Colonia Futura Eau de Cologne αποτελείται από ένα αρωματικό fougère που συνδυάζει την κιτρώδη φρεσκάδα του Colonia με την αναπάντεχη ζωηράδα της λεβάντας και με τις πράσινες αρωματικές νότες φασκόμηλου. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ