Follow us

Selena Gomez | Δεν πρόλαβε να ανεβάσει το tip της για τέλειες βλεφαρίδες κι έγινε αμέσως viral

Το δοκιμάσαμε κι όντως πετυχαίνει.

Selena Gomez Splash News/Ideal Image

Αν έχεις TikTok, τότε σίγουρα στην for you page σου έχει εμφανιστεί κάποια στιγμή η Selena Gomez. Είναι εξαιρετικά ενεργή στην πλατφόρμα, όχι μόνο σχολιάζοντας την επικαιρότητα με viral ήχους, αλλά και δίνοντας χρήσιμα beauty tips στους ακόλουθούς της από το δικό της λογαριασμό, αλλά και από το λογαριασμό του brand της, Rare Beauty. Το πιο πρόσφατο beauty tip της όμως ήταν αυτό που κατάφερε να γίνει viral.

Οι καλύτερες mascaras για εσένα που έχεις κοντές βλεφαρίδες

Το viral tip της Selena Gomez για doll-like βλεφαρίδες

Στο βίντεο που δείχνει πώς πετυχαίνει το φυσικό "no makeup" μακιγιάζ της, η Selena αποκάλυψε ένα πανέξυπνο τρικ για την εφαρμογή της mascara, το οποίο έγινε αμέσως viral.

Αφού τελειώσει με τη βάση του μακιγιάζ της, εφαρμόζει τη mascara στο τσιμπιδάκι για τα φρύδια πριν "τσιμπήσει" με αυτο τις κάτω βλεφαρίδες της προκειμένου να πετύχει ένα doll-like αποτέλεσμα, που θυμίζει την Twiggy.

Βαφτίζεις τον γιο ή την κόρη σου; Τα χτενίσματα που επέλεξαν οι Ελληνίδες celebrities όταν ήταν στη θέση σου

Το εν λόγω τρικ, το οποίο "ανοίγει" το βλέμμα έχει δοκιμασθεί πλέον από αμέτρητες beauty enthusiasts στο TikTok κερδίζοντας την ψήφο εμπιστοσύνης τους και -φυσικά- εκατομμύρια προβολές. Εμείς το δοκιμάσαμε και εγκρίνουμε. Εσύ;

Δες το βίντεο:

Loading...

10 Ελληνίδες fashion influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ