Follow us

Βαφτίζεις τον γιο ή την κόρη σου; Τα χτενίσματα που επέλεξαν οι Ελληνίδες celebrities όταν ήταν στη θέση σου

Τα hair looks που θα ολοκληρώσουν με τον πιο κομψό τρόπο την εμφάνισή σου.

χτενίσματα για βάπτιση μαμά Instagram

Έχοντας αφιερώσει μήνες στην εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας και του πιο όμορφου candy bar και ύστερα από ατελείωτες συζητήσεις με τη νονά και το νονό, δεν αποκλείεται να έχεις αφήσει τις λεπτομέρειες της εμφάνισής σου στη βάπτιση του γιου ή της κόρης σου τελευταίες. Αν κατέληξες στο ποιο φόρεμα θα βάλεις, ήρθε η ώρα να επιλέξεις το hair look, με το οποίο θα το συνδυάσεις. Ακολουθούν τα ωραιότερα χτενίσματα για βάπτιση για μαμά σύμφωνα με τις Ελληνίδες celebrities:

Καλεσμένη σε γάμο | Τα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που επιλέγουν ξανά και ξανά οι Ελληνίδες celebrities

Celebrity Approved | Τα ωραιότερα χτενίσματα για βάπτιση για μαμά

Sleek & Straight

Βαφτίζεις τον γιο ή την κόρη σου; Τα χτενίσματα που επέλεξαν οι Ελληνίδες celebrities όταν ήταν στη θέση σου

Τα ίσια μαλλιά αποτελούν πάντα μια κομψή και safe επιλογή για κάθε επίσημο event. H Ολυμπία Χοψονίδου υιοθέτησε ένα πολύ όμορφο sleek straight hair look για τη βάπτιση της μικρότερής της κόρης, Αλεξάνδρας, το 2021.

χτενίσματα για βάπτιση μαμά

Η Νίκη Λυμπεράκη από την άλλη, υιοθέτησε ένα πιο messy ίσιο χτένισμα για τη βάπτιση του γιου της, Παναγιώτη - Μάξιμου το 2021.

Loading...

Το συγκεκριμένο χτένισμα ταιριάζει τόσο σε μακριά, όσο και σε κοντά μαλλιά, όπως απέδειξε η Κρυσταλλία στη βάφτιση της κόρης της τον Σεπτέμβριο του 2021.

Romantic Waves

Loading...

Αν έπρεπε να αναδείξουμε το κορυφαίο χτένισμα για βάπτιση για μαμά, τότε αυτό θα ήταν σίγουρα οι ρομαντικοί κυματισμοί στα μαλλιά. Αυτό ήταν το χτένισμα που επέλεξε τόσο η Φλορίντα Πετρουτσέλι στη βάπτιση του γιου της το 2021...

Παντρεύεται η αδερφή σου; 20 χτενίσματα που θα σε αναδείξουν στην πιο στιλάτη καλεσμένη

χτενίσματα για βάπτιση μαμά

...όσο και η Γεωργία Αβασκαντήρα στη βάπτιση του γιου της στην Τήνο την ίδια χρονιά.

Το συγκεκριμένο χτένισμα ταιριάζει τόσο σε μακριά...

Loading...

...όσο και σε κοντά μαλλιά, όπως απέδειξε η Χριστίνα Κοντοβά με το wavy bob της στη βάπτιση της κόρης της, Ada το 2022.

χτενίσματα για βάπτιση μαμά

Η Κάτια Ζυγούλη έκανε την πιο glamorous εκδοχή αυτού του χτενίσματος για τη βάπτιση της κόρης της, Αριάδνη, το 2014, στερεώνοντας τα μαλλιά της πίσω από το αφτί της στη μία πλευρά.

Half up Half Down

Loading...
Loading...

Πολύ κομψή επιλογή που ταιριάζει σε κάθε στιλ είναι και το half up half down, το χτένισμα που υιοθέτησε η Αθηνά Οικονομάκου στη βάπτιση του γιου της το Οκτώβριο του 2019.

χτενίσματα για βάπτιση μαμά

Για τη βάπτιση της κόρης της, Μαρίνας, το 2015, η Ελένη Μενεγάκη αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του Βασίλη Μπουλούμπαση, ο οποίος έπλεξε τα μαλλιά της σε δύο πλεξούδες πριν τα πιάσει πίσω σε ένα πολύ όμορφο half up half down.

Ένα επιμελώς ατημέλητο half up half down επέλεξε και η Δήμητρα Λαζαράτου για τη βάπτιση της κόρης της, Ευγενίας-Εμμελείας...

Βαλεντίνη Παπαδάκη

...ενώ την πιο ρομαντική εκδοχή του κλασικού αυτού χτενίσματος επέλεξε η Βαλεντίνη Παπαδάκη για τη βάπτιση της κόρης της το 2023.

Classic Chignon

χτενίσματα για βάπτιση μαμά

Αν το φόρεμά σου έχει έντονες λεπτομέρειες στο πάνω μέρος ή ψηλή λαιμόκοψη, τότε ακολούθησε το παράδειγμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μάζεψε τα μαλλιά σου σε ένα κομψό chignon.

Θα γίνεις νονά; Τα χτενίσματα που επιλέγουν ξανά και ξανά οι πιο στιλάτες Ελληνίδες celebrities

High Ponytail

χτενίσματα για βάπτιση μαμά

Ένα από τα πιο εύκολα και cute χτενίσματα για βάπτιση για μαμά είναι το δίχως άλλο η ψηλή αλογοουρά. Αυτό ήταν το hair look που έκανε η Μαριέττα Χρουσαλά όταν βάφτισε την κόρη της το 2013 και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε.

Messy Hair

χτενίσματα για βάπτιση μαμά

Πολλές είναι οι celebrity μαμάδες που επέλεξαν να υιοθετήσουν ένα ανέμελο messy hair look για τη βάπτιση των παιδιών τους. Μία από αυτές ήταν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία καθώς βάφτισε τη μικρή της κόρη στη Μύκονο έκανε το απόλυτο island chic look, συνδυάζοντας το εμπριμέ θαλασσί-λευκό φόρεμά της με "ανεμοδαρμένα" μαλλιά.

Loading...

Ένα παρόμοιο messy hair look στην bob εκδοχή του όμως επέλεξε και η Τζένη Μπαλατσινού για τη βάφτιση του γιου της στην Πάτμο το καλοκαίρι του 2021.

χτενίσματα για βάπτιση μαμά

Την ίδια περίπου έμπνευση για τα μακριά μαλλιά της είχε και η Υβόννη Μπόσνιακ στη βάπτιση της κόρης της το 2015.

χτενίσματα για βάπτιση μαμά

Ένα επιμελώς ατημέλητο wavy hair look επέλεξε και η Δούκισσα Νομικού για τη βάπτιση των παιδιών της, όπως αποκάλυψε πρόσφατα.

χτενίσματα για βάπτιση μαμά

Ας κάνουμε ένα throwback και στη βάφτιση της Εύας, της κόρης της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη, το 2014, όπου η ηθοποιός είχε συνδυάσει το A-line φόρεμά της με επιμελώς ατημέλητα ελεύθερα μαλλιά.

Braided Ponytail

χτενίσματα για βάπτιση μαμά

Αν ψάχνεις για ένα εντυπωσιακό χτένισμα, που όμως θα κρατήσει τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό σου, τότε ακολούθησε το παράδειγμα της Κατερίνας Στικούδη και μάζεψέ τα σε μία ψηλή αλογοουρά-πλεξούδα στην κορυφή του κεφαλιού σου.

Low Ponytail

χτενίσματα για βάπτιση μαμά

Μια πολύ κομψή επιλογή για εσένα που έχεις επιλέξει ένα φόρεμα με έντονες λεπτομέρειες ή ψηλή λαιμόκοψη είναι η χαμηλή αλογοουρά. Για έμπνευση ρίξε μια ματιά στην εμφάνιση της Βασιλικής Μιλλούση στη βάπτιση της κόρης της, Ελένης.

Blow Out

χτενίσματα για βάπτιση μαμά

Για τη βάπτιση του μικρότερού της γιου, Δημήτρη, στη Βάρκιζα το 2015, η Φαίη Σκορδά έκανε ένα πραγματικά εντυπωσιακό blow out, το οποίο ταίριαζε εξαιρετικά με το αέρινο λευκό σεμιζιέ της.

Loading...

Blow out επέλεξε και η Κάτια Ζυγούλη για τη βάπτιση του μικρού της γιου, Απόλλωνα, το 2018.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ