Follow us

Black Blush | Το μαύρο ρουζ είναι το αγαπημένο των Beauty TikTokers τώρα

Γιατί έχει γίνει τόσο δημοφιλές το μαύρο ρουζ;

Όσα δεν ήξερες για το πώς να βάλεις ρουζ

Το ρουζ είναι ένα από τα αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ πολλών beauty addicts και ίσως ένα καλλυντικό που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από το νεσεσέρ σου. Τονίζει τα ζυγωματικά, χαρίζει χρώμα στο πρόσωπο και μπορεί να σε κάνει να φανείς πιο φρέσκια και ξεκούραστη ακόμα και τις ημέρες που έχεις κοιμηθεί ελάχιστα. Στα συν ότι όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα να φαίνεσαι και πολύ νεότερη, εφόσον εφαρμόσεις το ρουζ σε στρατηγικά σημεία και σε σωστές ποσότητες.

Το μικρό μυστικό μακιγιάζ που θα σε κάνει να δείχνεις πιο φρέσκια και ξεκούραστη από ποτέ

Το μαύρο ρουζ όμως; Τι φρενίτιδα έχει πιάσει τόσες beauty influencers που το δοκιμάζουν ξανά και ξανά στο TikTok, με τα βιντεάκια τους να αποκτούν στο λεπτό χιλιάδες views και likes; Γιατί αποκλείεται να μην το έχει πάρει το μάτι σου, αν είσαι fan της συγκεκριμένης πλατφόρμας και περνάς αρκετό χρόνο χαζεύοντας βιντεάκια για να βρεις το επόμενο makeup hack σου.

Κι όμως, δεν είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται. Μπορεί να είναι μαύρο στην όψη, όμως αλλάζει χρώμα με την επαφή με την επιδερμίδα σου, και προσαρμόζεται ανάλογα με τον τόνο σου. Μαγικό; Θυμίζει λίγο τα κραγιόν και τα balms που είναι άχρωμα στην όψη αλλά αποκαλύπτουν το χρώμα τους καθώς τα εφαρμόζεις στα χείλη σου, αποτελώντας κι αυτά μια έκπληξη - αφού δεν ξέρεις στην ουσία τι χρώμα έχεις αγοράσει.

To "Eye Blush" trend είναι ο νέος τρόπος για να χαρίσεις στο δέρμα σου μια φρέσκια, νεανική όψη

Όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ στο παρακάτω βίντεο, η σύνθεση του μαύρου ρουζ είναι τέτοια που "γράφει" με διαφορετικό χρώμα στο δέρμα, αφήνοντας μια γλυκιά, ροδαλή απόχρωση. Ανάλογα με το χρώμα του δέρματός σου μπορεί να ποικίλει από έντονο ροζ μέχρι κοραλί, ακόμα και μωβ.

Φοβερό; Εσύ θα το τολμούσες;

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ