Follow us

Curtain bangs τέλος | Τα drape bangs είναι η νέα μεγάλη τάση του καλοκαιριού

Το κούρεμα που θα βλέπεις παντού στα social τους επόμενους μήνες.

μακριές αφέλειες με χωρίστρα στη μέση Splash News/Ideal Image

Αν ασχολείσαι έστω και λίγο με τις τάσεις της ομορφιάς, τότε σίγουρα θα ξέρεις τα curtain bangs, τις αφέλειες "κουρτινάκια", που έκαναν όλες οι influencers τους τελευταίους μήνες. Τώρα μια νέα μεγάλη τάση έρχεται να τα αντικαταστήσει. Ο λόγος για τα drape bangs, τις μακριές αφέλειες με χωρίστρα στη μέση, που είναι πολύ πιο ανάλαφρες από τα "κουρτινάκια" και χαρίζουν έναν effortlessly glamorous αέρα σε κάθε εμφάνιση.

Μην ψάχνεις άλλο | Αυτά είναι τα ωραιότερα ξανθά χρώματα μαλλιών όλων των εποχών

Drape Bangs | Οι μακριές αφέλειες με χωρίστρα στη μέση είναι η νέα μεγάλη τάση

Loading...

Σε τι διαφέρουν λοιπόν οι δύο τάσεις; Τα κλασικά curtain bangs ξεκινούν λίγο πιο πάνω από τα φρύδια και φτάνουν μέχρι τα ζυγωματικά, πλαισιώνοντας τα μάτια, ακριβώς όπως οι κουρτίνες ένα παράθυρο. Τα drape bangs έχουν την ίδια λογική, αλλά είναι πιο μακριά, πιο ανάλαφρα και αρκετά πιο glamorous. Φτάνουν μέχρι το ύψος του πηγουνιού και σε αντίθεση με τα curtain bangs δεν ενώνονται στο κέντρο.

Loading...

Το επιπλέον αυτό μήκος κάνει το συγκεκριμένο κούρεμα εξαιρετικά ευέλικτο, καθώς σου επιτρέπει να δημιουργήσεις υπέροχα supermodel blow outs, αλλά και να πιάσεις τα μαλλιά σου σε αλογοουρές και updos χωρίς ιδιαίτερη δυσκολιά.

Καλεσμένη σε βάπτιση | Τα ωραιότερα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις αν έχεις καρέ μαλλιά

Loading...

Αν λοιπόν έχουν μακρύνει τα curtain bangs σου και σκέφτεσαι να πας να τα φρεσκάρεις, ξανασκέψου το. Αν πάλι έχεις μακριά blunt μαλλιά και θέλεις να υιοθετήσεις τη νέα αυτή τάση, ζήτησε από τον κομμωτή σου να "προσθέσει" στα μαλλιά σου μακριά layers που να φτάνουν μέχρι το ύψος του πηγουνιού για ένα effortless φιλαριστό αποτέλεσμα.


Τα 8 φιλαριστά καρέ κουρέματα που επιλέγουν διαρκώς οι celebrities

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ