5 χτενίσματα που μας κάνουν να φαινόμαστε μεγαλύτερες

Με λίγα λόγια, ποια χτενίσματα είναι καλό να αποφεύγεις στην καθημερινότητά σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τα χτενίσματα που μας κάνουν να φαινόμαστε νεότερες και πιο φρέσκες... Τι γίνεται όμως με τα χτενίσματα που μας κάνουν να δείχνουμε μεγαλύτερες; Ποια είναι εκείνα τα στιλ μαλλιών που, εντέλει, δεν αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά μας, αλλά απεναντίας τα κρύβουν και τα "βαραίνουν", με το αποτέλεσμα μόνο νεανικό να μην είναι;

Η αλήθεια είναι ότι πολλά είναι εκείνα τα λαθάκια στα μαλλιά που όλες κάνουμε, αλλά δυστυχώς προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπό μας. Και δεν μιλάμε μόνο για λανθασμένη επιλογή χρώματος βαφής, αμελή περιποίηση του χρώματος (κοινώς, το γεγονός ότι αφήνουμε τη ρίζα να μεγαλώσει χωρίς να τη φρεσκάρουμε) ή κάποιο κούρεμα που δεν μας κολακεύει. Φυσικά, όλα τα παραπάνω είναι εξίσου σημαντικά και συμβάλλουν σε μια λιγότερο φρέσκια όψη. Υπάρχουν όμως και κάποια χτενίσματα που έχουν ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα, όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται.

Έτσι, βαριά χτενίσματα με πολλή λακ, υπερβολικά στημένοι (στιλιζαρισμένοι) και υπερμεγέθεις κότσοι με όγκο (φέρε στο μυαλό σου τις Σπανιόλες), καθώς και χτενίσματα που θυμίζουν Hollywood και red carpet (πχ vang), είναι μερικά μόνο παραδείγματα για να καταλάβεις τι εννοούμε. Μπορεί από μόνα τους να δείχνουν όμορφα και να είναι κατάλληλα για πολύ συγκεκριμένες περιστάσεις (βαφτίσεις, γάμους κλπ), όμως η αλήθεια είναι ότι μεγαλώνουν τις περισσότερες κοπέλες που τα επιλέγουν.

Δες μερικά παραδείγματα:

Πρόκειται να γίνεις νονά; 5 πολύ όμορφα (και στιλάτα) χτενίσματα που θα υιοθετούσε μια fashionista

Note: Δεν λέμε φυσικά ότι δεν μπορείς να δοκιμάσεις τα παραπάνω χτενίσματα ή ότι δεν είναι στη μόδα. Φυσικά και μπορείς αν σου αρέσουν, προτείνουμε όμως να εξισορροπήσεις την κατάσταση επιλέγοντας είτε ένα πιο "ήσυχο", απλό ρούχο, είτε ένα πολύ διακριτικό μακιγιάζ.