Follow us

Η σημασία του σχολαστικού καθαρισμού της επιδερμίδας πρωί και βράδυ

+Τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις γρήγορα ντεμακιγιάζ.

MissBloom TEAM
ντεμακιγιάζ Istock Photo

Η ατμοσφαιρική ρύπανση στις αστικές περιοχές βρίσκεται σήμερα σε υψηλά επίπεδα. Το όζον, η αύξηση της θερμοκρασίας, ο κλιματισμός, η κατανάλωση επεξεργασμένων τροφών, το κάπνισμα και το άγχος έχουν επίδραση πρώτα στην επιδερμίδα μας και μετά στον οργανισμό μας. Ξηραίνουν, αφυδατώνουν και ερεθίζουν την επιδερμίδα μας οδηγώντας την σε πρόωρη γήρανση.

Ο καθημερινός καθαρισμός της επιδερμίδας μας με τα κατάλληλα προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας θα μας βοηθήσει να επιβραδύνουμε την φθορά της και να ενισχύσουμε την άμυνα της στους εξωτερικούς παράγοντες. Το ντεμακιγιάζ και ο καθαρισμός της επιδερμίδας μας, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα που συσσωρεύεται στο πρόσωπό μας, διατηρεί το pH της επιδερμίδας μας σε φυσιολογικά επίπεδα και κρατά τους πόρους μας ανοιχτούς για να δεχτούν τα θρεπτικά συστατικά.

Διαβάζοντας το άρθρο αυτό, πολλές από εμάς θα σκεφτούμε το καθημερινό φορτωμένο πρόγραμμα μας και την ανάγκη για ξεκούραση που έχουμε όταν επιτέλους ολοκληρώνουμε την ημέρα μας. Κι όμως, το καθημερινό μας πρόγραμμα θα πρέπει να ξεκινά και να τελειώνει πάντα με το ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό της επιδερμίδας μας στο σπίτι.

Το πρωί ξεκίνησε τη ρουτίνα σου με τον καθαρισμό του προσώπου ενώ το βράδυ όταν όλοι έχουν πάει για ύπνο είναι η ιδανική στιγμή να διαθέσεις λίγα λεπτά στο εαυτό σου. Βάλε μία χαλαρωτική μουσική και ξεκίνησε το ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό του προσώπου σου με τα κατάλληλα προϊόντα. Άλλωστε υπάρχουν προϊόντα που μας προσφέρουν πολλαπλές υπηρεσίες σε μία συσκευασία. Με την επιλογή τέτοιων προϊόντων εξοικονομούμε χρόνο για την ξεκούραση μας.

Το Ντεμακιγιάζ 3 σε 1 PURETÉ THERMALE της Vichy είναι ένα τέτοιο καθαριστικό προσώπου που συνδυάζει γαλάκτωμα καθαρισμού, τονωτική λοσιόν και ντεμακιγιάζ ματιών σ’ ένα μόνο προϊόν και είναι ιδανικό για τις περιπτώσεις στις οποίες ο χρόνος σε πιέζει. Είναι υποαλλεργικό, κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα και έχει ελεγχθεί από δερματολόγους και οφθαλμιάτρους.

Κάνοντας μασάζ στο πρόσωπό σου με το προϊόν 3 σε 1 PURETÉ THERMALE διεγείρεις τους φυσικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας σου. Η σύνθεση του συγκεκριμένου καθαριστικού προσώπου απομακρύνει ακόμη και τα μικρότερα σωματίδια ρύπων από την επιδερμίδα σου ενώ το ιαματικό ηφαιστειακό νερό της Vichy που περιέχει αυξάνει την φυσική άμυνα της επιδερμίδας σου στους εξωτερικούς ρυπογόνους παράγοντες.

Άπλωσε το γαλάκτωμα-gel με απαλές κινήσεις στο πρόσωπο και τα μάτια με τη χρήση δίσκου ντεμακιγιάζ από βαμβάκι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το προϊόν πρωί και βράδυ. Δεν χρειάζεται να ξεβγάλεις το πρόσωπο σου.

Το δροσερό γαλάκτωμα-gel αφαιρεί με μια κίνηση το μακιγιάζ, ενώ σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα, αφήνοντάς την απόλυτα καθαρή, δροσερή (93%) χωρίς να ερεθίζει τα μάτια (100%). Ακόμη και αν φοράς φακούς επαφής, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις γιατί δεν ερεθίζει τα μάτια και είναι κατάλληλο για χρήστες φακών επαφής.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ