Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Το μυστικό της για picture perfect φρύδια 24/7

Δεν είναι φίλτρο, είναι brow lamination.

Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Ως girly girl, η Κατερίνα Καινούργιου αγαπά οτιδήποτε σχετίζεται με την ομορφιά με αποτέλεσμα πολύ συχνά να μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στο Instagram τα αγαπημένα της beauty finds, αλλά και τις θεραπείες, που κάνει. Η πιο πρόσφατη "ανακάλυψή" της είναι το brow lamination, το μυστικό πολλών celebrities για αψεγάδιαστα φρύδια όλη τη μέρα χωρίς μακιγιάζ.

Ελένη Μενεγάκη | Τα skincare tips που την κάνουν να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Brow lamination | Το μυστικό της Κατερίνας Καινούργιου για τέλεια φρύδια

Κατερίνα Καινούργιου | Το μυστικό της για picture perfect φρύδια 24/7

Η παρουσιάστρια ανέβασε δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει δείχνοντας στους ακόλουθούς της τα picture perfect φρύδια της κι έγραψε: "Brow lamination για απίστευτα φυσικά φρυδάκια". Τι ακριβώς είναι όμως το brow lamination κι αξίζει να το κάνεις κι εσύ;

brow lamination

Τι είναι το brow lamination;

Το brow lamination είναι μια ανώδυνη διαδικασία, η οποία όμως έχει θεαματικά αποτελέσματα. Το πρώτο βήμα είναι η ανόρθωση κάθε τρίχας. Στη συνέχεια ακολουθεί το "καθάρισμα" και ο σχηματισμός των φρυδιών, ενώ το τελικό βήμα είναι ο χρωματισμός τους με μία βαφή μακράς διαρκείας για σταθεροποίηση και δημιουργία της ψευδαίσθησης ενός πιο πλούσιου αποτελέσματος.

Ελένη Μενεγάκη | Το μόνο ρουζ που έχει τώρα στο νεσεσέρ της

Brow Lamination vs Brow Tattoo

Ένας από τους λόγους που η συγκεκριμένη τεχνική έχει αγαπηθεί από πολλές celebrities είναι το γεγονός ότι εκτός από το ότι χαρίζει ένα πιο πλούσιο αποτέλεσμα, θρέφει τα φρύδια. Πιο συγκεκριμένα, η βαφή που περνιέται στο τελικό στάδιο περιέχει κερατίνη, η οποία θρέφει την τρίχα, με αποτέλεσμα να είναι πιο υγιής και δυνατή. Σε σύγκριση με το τατουάζ φρυδιών, το Brow Lamination δίνει ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να χαράσσεται η επιδερμίδα και να εισχωρεί σε αυτή κάποια χρωστική.

Good To Know

Η όλη διαδικασία διαρκεί για περίπου μία ώρα, ενώ τα αποτέλεσμα μπορούν να κρατήσουν για μέχρι και 6 εβδομάδες χωρίς να απαιτείται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα.

Bob Hair Inspo | Οι 7 Ελληνίδες influencers με τα πιο αξιοζήλευτα καρέ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ