Follow us

Κηλίδες τέλος | Η κρέμα που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις την πιο λαμπερή επιδερμίδα που είχες ποτέ

Η νέα λευκαντική κρέμα της Glow Era έχει όλα όσα αναζητάς σε ένα skincare προϊόν.

skin iStock

Οι καφέ κηλίδες στο δέρμα είναι ένα από τα πιο κοινά skincare issues που απασχολούν συνήθως γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και όσες νεότερες έχουν εκτεθεί στον ήλιο λίγο παραπάνω απ' όσο θα έπρεπε.

Tι ακριβώς είναι όμως οι κηλίδες; Σε πολύ γενικές γραμμές, με τον όρο αυτό περιγράφονται από τους δερματολόγους οι καλοήθεις χρωματικές αλλοιώσεις του δέρματος, ανοιχτόχρωμες ή σκούρες, που εμφανίζονται σταδιακά σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και είναι συνήθως αποτέλεσμα φυσιολογικής ή πρόωρης γήρανσης του δέρματος, εξαιτίας της υπέρμετρης και χρόνιας έκθεσης στον ήλιο.

Βέβαια, άλλοι παράγοντες όπως η ηλικία, το stress, η συνολική ατμοσφαιρική ρύπανση ή ακόμα και η εγκυμοσύνη μπορεί να λειτουργήσουν επιβαρυντικά για την επιδερμίδα, δημιουργώντας δυσχρωμίες στο πρόσωπο και στον λαιμό.

Η λύση

Η φροντίδα της επιδερμίδας με τα κατάλληλα προϊόντα κρίνεται επιτακτική εάν θέλουμε φωτεινή, καθαρή, φρέσκια επιδερμίδα που να ακτινοβολεί λάμψη.

Αν θες να απαλλαγείς από τις ενοχλητικές κηλίδες και πανάδες, σου προτείνουμε τη νέα λευκαντική κρέμα της Glow Era, με ευεργετική αλόη και κρητικό κρίνο της θάλασσας, η φόρμουλα της οποίας μπορεί να αναστείλει την υπερπαραγωγή της μελανίνης, αλλά και τα μελανοκύτταρα που μεταφέρονται στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Κηλίδες τέλος | Η κρέμα που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις την πιο λαμπερή επιδερμίδα που είχες ποτέ

Μάθε περισσότερα για το premium skincare brand, Glow Era, εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ