Follow us

Τα πιο ποιοτικά και best value for money καλλυντικά θα τα βρεις στη DUST+CREAM

"Στ’ αλήθεια…όχι στα παραμύθια", είναι το μόττο της νέας 360ο καμπάνιας της δημοφιλούς εταιρείας.

dust n cream

Η DUST+CREAM, η αμιγώς ελληνική αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών που βρίσκεται πλέον σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στην Κύπρο, είναι η εταιρεία που προσφέρει μια τεράστια ποικιλία σε προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα, κρέμες, καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας, αποτελώντας ένα από τα πιο δημοφιλή brands της αγοράς.

Μέσα από τη νέα, 360ο επικοινωνία της, που βρίσκεται στον "αέρα" από τις 16 Ιουνίου, η DUST+CREAM εστιάζει στη δημιουργική προβολή της βραβευμένης ποιότητας επιλεγμένων προϊόντων της, ιδιαιτέρως δε για προϊοντικές κατηγορίες, όπου η αυθεντική εμπιστοσύνη από πλευράς καταναλωτή, όσον αφορά στην ποιότητα και ασφαλή χρήση αυτών, αποτελεί νευραλγικής σημασίας παράγοντα επιλογής, αγοράς και επαναλαμβανόμενης χρήσης. Επιπλέον, η καμπάνια επιχειρεί να επικοινωνήσει με τρόπο άμεσο και εύστοχο, το γεγονός, ότι η εξαιρετικά ευρεία γκάμα προϊόντων της DUST+CREAM, είναι εύκολα και γρήγορα διαθέσιμη στο καταναλωτικό κοινό σε μόνιμα προσιτές τιμές και μέσα από ένα δίκτυο καταστημάτων που καλύπτει κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου ή ακόμη και on-line.

"Μην ψάχνεις στα παραμύθια... υπάρχει στα αλήθεια", είναι το μόττο της επικοινωνιακής καμπάνιας και πράγματι, μπορείς να βρεις μοναδικά και πολυβραβευμένα προϊόντα σε τέλειες τιμές.

Τα πιο ποιοτικά και best value for money καλλυντικά θα τα βρεις στη DUST+CREAM
Δες το βίντεο της καμπάνιας εδώ:

Η DUST+CREAM, αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας, μέσω ενός δικτύου 88 καταστημάτων λιανικής σε καίρια σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Δες περισσότερα online στο dustandcream.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ