Η Jennifer Aniston μοιράστηκε το μυστικό της για λαμπερά μαλλιά χωρίς πολύ κόπο

Το mini hair tutorial στο Instagram είναι όσο χρήσιμο (και απολαυστικό) θέλαμε.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τα δικά της μυστικά για την περιποίηση των μαλλιών μοιράστηκε η Jennifer Aniston σε ένα απολαυστικό βίντεο στο Instagram της πριν λίγες ώρες. Η δημοφιλής ηθοποιός, που διαθέτει πάντα λεία, μεταξένια και άψογα μαλλιά, αποφάσισε να δείξει σε ένα mini tutorial τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει να τα διατηρεί πάντα στην εντέλεια, με κίνηση, όγκο και πλήρη ενυδάτωση.

She bangs | Όλες οι celebrities που απoδεικνύουν ότι οι αφέλειες είναι η Νο 1 τάση και το 2022

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός μάς δείχνει μέσα σε ελάχιστα λεπτά ένα μικρό trick: Ανακατεύει στις παλάμες της λίγες σταγόνες από το Lightweight Hair Oil της σειράς LolaVie μαζί με το Leave-in conditioner της ίδιας σειράς. Σε ό, τι αφορά το λεπτόρρευστο αυτό λαδάκι μαλλιών, πρόκειται για το ολοκαίνουριο προϊόν του haircare brand της που μόλις τέθηκε σε κυκλοφορία στην αγορά. Είναι ένα πολυχρηστικό λάδι που όχι μόνο ενυδατώνει τις ταλαιπωρημένες άκρες, αλλά και καταπολεμά το φριζάρισμα, ενισχύει τη λάμψη και αναδομεί την τρίχα χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.

Το λαδάκι:

Jennifer Aniston | Τα αγαπημένα της χτενίσματα και το challenge στο Instagram που έγινε viral

H ηθοποιός δείχνει πώς το εφαρμόζει στα μαλλιά της με γρήγορες, ανοδικές κινήσεις, ξεκινώντας από τη ρίζα, έτσι ώστε να τους χαρίσει όγκο και κίνηση. Σύμφωνα με την εταιρεία, το συγκεκριμένο λάδι μαλλιών είναι ιδανικό για ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά που χρειάζονται επειγόντως θρέψη και ενυδάτωση.

Δες εδώ πώς ακριβώς το κάνει:

Να σου θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η Aniston λάνσαρε το haircare brand της, LolaVie τον Σεπτέμβρη του '21.

Πρόκειται για vegan και cruelty-free προϊόντα για τα μαλλιά, που στόχο έχουν να κάνουν τη γυναίκα να νιώσει ότι έχει υγιή, όμορφα μαλλιά μετά τη χρήση τους. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν περιέχουν συστατικά βλαπτικά τόσο για το περιβάλλον όσο και για τον ανθρώπινο οργανισμό, επομένως η εταιρεία μπορεί να περηφανευτεί ότι έχει δημιουργήσει προϊόντα που δεν περιλαμβάνουν όλα τα "κακά" συστατικά: parabens, σιλικόνη, θειικά άλατα, γλουτένη κ.ο.κ.

Εξάλλου, ύψιστος σκοπός του brand είναι να προσφέρει sustainable προϊόντα και να σέβεται πάνω απ᾽όλα το περιβάλλον και τα ζώα, εξου και μπορεί να θεωρηθεί ξεκάθαρα ένα clean beauty brand.