Follow us

Jennifer Aniston | Τα αγαπημένα της χτενίσματα και το challenge στο Instagram που έγινε viral

Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου;

Jennifer Aniston Splash News/Ideal Image

Άλλο ένα post της Jennifer Aniston που έγινε viral και είχε σχεδόν 5 εκατομμύρια likes μόλις από τις πρώτες ώρες δημοσίευσής του.

Ο λόγος για ένα... ποτ πουρί εικόνων που ανέβασε η ηθοποιός, και που απεικονίζουν τα πιο αγαπημένα της χτενίσματα ever. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για χαρακτηριστικά hairstyles που η γοητευτική ηθοποιός έχει κάνει τόσο κατά τη διάρκεια της καριέρας της όσο και σε προσωπικές της καθημερινές στιγμές.

Έτσι, το δημοφιλές "The Rachel" cut που είχε στη θρυλική σειρά "Friends", η sleek αλογοουρά με τις girly αφέλειες αλλά και τα messy ξανθά μαλλιά με τα οποία την έχουμε συνηθίσει σε πολλές ταινίες ήταν μερικά από τα χτενίσματα που επέλεξε να δημοσιεύσει σαν αγαπημένα της. Δεν έλειψαν όμως και τα twin braids αλλά και τα half-ups που εκείνη είχε ήδη υιοθετήσει από τη δεκαετία του '90 - κι όπως ξέρεις, έχουν επανέλθει δριμύτερα το 2021.

4 χειμωνιάτικα χτενίσματα που όμως βλέπουμε παντού στο Instagram από τώρα

Η ηθοποιός μάς καλεί να συμμετέχουμε σε ένα είδος challenge επιλέγοντας το αγαπημένο μας χτένισμα, με τις χιλιάδες απαντήσεις των fans της να πέφτουν βροχή. Οι περισσότεροι φυσικά είπαν ότι τους αρέσουν όλα! Εσύ ποιο προτιμάς;

Loading...

Το παραπάνω post έγινε στο πλαίσιο του νέου της beauty brand "LolaVie", που περιέχει vegan και cruelty-free προϊόντα για τη σωστή φροντίδα των μαλλιών.

Το πρώτο προϊόν είναι ήδη σε κυκλοφορία και πρόκειται για ένα Glossing detangler, ένα σπρέι για ομαλό χτένισμα και ξεμπέρδεμα της τρίχας που χαρίζει ταυτόχρονα μια λεία και απαλή υφή στα μαλλιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ