Follow us

Τα βερνίκια νυχιών που θα χαρίσουν ένα gel εφέ στο μανικιούρ σου

Θα είναι σαν να έχεις κάνει ημιμόνιμο μανικιούρ - μόνο που θα το έχεις κάνει μόνη σου, με απλό βερνίκι.

nail polish iStock

Όλες γνωρίζουμε τα οφέλη του ημιμόνιμου μανικιούρ: Δεν είναι μόνο ότι το χρώμα είναι πιο λαμπερό και σταθερό στα νύχια, αλλά και το ότι διαρκεί περισσότερο, λύνοντάς μας κυριολεκτικά τα χέρια, ιδίως σε εκείνες τις περιπτώσεις που θέλουμε άψογα βαμμένα νύχια για περισσότερο καιρό. Γι' αυτό άλλωστε και η συντριπτική πλειονότητα των γυναικών προτιμά το ημιμόνιμο μανικιούρ / πεντικιούρ από το απλό.

Τι κι αν σου λέγαμε όμως ότι υπάρχουν απλά βερνίκια που χαρίζουν αυτό το περιβόητο gel εφέ στα νύχια, που μπορείς μάλιστα να χρησιμοποιήσεις ακόμα και μόνη σου στο σπίτι; Να κάνεις στην ουσία ένα απλό μανικιούρ, που όμως θα έχει όλα τα οφέλη του ημιμόνιμου, και που θα μπορείς να αφαιρέσεις μόνη σου στη συνέχεια (και όποτε το θελήσεις) με απλό ασετόν. Φανταστικό;

Προσωπικά, όταν πρωτοανακάλυψα τα gel βερνίκια νυχιών, θεώρησα ότι επρόκειτο για μεγάλη εφεύρεση, αφού στην ουσία μπορούσα να πετύχω ένα άψογο επαγγελματικό αποτέλεσμα ακόμα και στο σπίτι μου. Ιδίως αν τα νύχια σου είναι ευαίσθητα ή σπάνε εύκολα και θες να αποφύγεις να κάνεις συχνά ημιμόνιμο, αυτά τα βερνίκια είναι η ιδανικότερη λύση για σένα.

Οι πιο stylish αφέλειες του καλοκαιριού ακούνε στο όνομα "Ariel Bangs"

Πιο αναλυτικά, τα οφέλη τους είναι τα εξής:

- Χαρίζουν άψογο και πολύ σταθερό χρώμα

- Έχουν αυτή την glossy λάμψη του ημιμόνιμου που πάντα θαυμάζεις

- Έχουν διάρκεια έως και δύο εβδομάδες (ανάλογα πάντα και με το νύχι, πόσο λιπαρό είναι, τη δική σου σωστή μεταχείριση κλπ).

-Αφαιρούνται πανεύκολα με ασετόν, άρα δεν μπαίνεις στη διαδικασία φθοράς που ενδεχομένως έχει το ημιμόνιμο. Αναφέρομαι φυσικά στις (γνώριμες και πολύ συχνές) περιπτώσεις που μια κοπέλα αφαιρεί μόνη της το ημιμόνιμο ταλαιπωρώντας έτσι τα νύχια της, και δεν επισκέπτεται την ειδικό για να της το αφαιρέσει με τον σωστό τρόπο.

Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά το bronzer για μια άψογη sunkissed λάμψη στο πρόσωπο

Δες παρακάτω τα αγαπημένα μου gel βερνίκια νυχιών για άψογο gel effect στα πιο καλοκαιρινά χρώματα:

Gel Effect Nail Colour (81 Oceanid), KORRES

Gel Effect Nail Colour (81 Oceanid), KORRES

Η απόλυτη λάμψη χρώματος με διάρκεια εως 10 ημέρες. Νέα τεχνολογία, νέα gel σύνθεση, νέα υφή, απόλυτη λάμψη, μέγιστη διάρκεια και επαγγελματικό ημιμόνιμο αποτέλεσμα.

Pro Gel Top Coat (#560, Intoxicated Lover), Erre Due

Pro Gel Top Coat (#560, Intoxicated Lover), Erre Due

Βερνίκι νυχιών για πλούσιο χρώμα, λάμψη και διάρκεια έως και 10 ημέρες. Με μοναδική σύσταση gel για επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι, χωρίς χρήση λάμπας.

STUDIO Rapid Dry Lasting Color (shade 198), SEVENTEEN

STUDIO Rapid Dry Lasting Color (shade 198), SEVENTEEN

Βερνίκι για λαμπερό μανικιούρ με διπλάσια διάρκεια. Το ειδικά σχεδιασμένο πινέλο διευκολύνει την ομοιόμορφη και αψεγάδιαστη εφαρμογή ενώ η επαναστατική φόρμουλά τους στεγνώνει απίστευτα γρήγορα.

Βερνίκι νυχιών Gel-like υψηλής απόδοσης (06), MON REVE

Βερνίκι νυχιών Gel-like υψηλής απόδοσης (06), MON REVE

Βερνίκι νυχιών μακράς διάρκειας με έντονη λάμψη και πλούσιο χρώμα. Είναι διαθέσιμο σε 53 ζωηρές απoχρώσεις. Χάρη στην ειδική του φόρμουλα στεγνώνει άμεσα. Το πινελάκι του είναι πλατύ, φαρδύ και με στρογγυλεμένες γωνίες, επιτρέποντας μια εύκολη εφαρμογή με ένα πέρασμα μόνο.

Essie - Gel Couture Signature Smile (#230)

Essie - Gel Couture Signature Smile (#230)

Βερνίκι νέας υβριδικής τεχνολογίας με μεγάλη διάρκεια (έως 12 ημέρες) και λάμψη, χωρίς χρήση λάμπας σε ένα γρήγορο σύστημα 2 βημάτων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ