Follow us

Τα προϊόντα που θα μετατρέψουν το μακιγιάζ σου από αγγαρεία σε διασκέδαση

Η νέα συλλογή μακιγιάζ που αξίζει να κάνεις δική σου.

Beauty Istock Photo

Υπάρχουν οι γυναίκες που λατρεύουν όσο τίποτα άλλο το μακιγιάζ και απολαμβάνουν κάθε δευτερόλεπτο της makeup ρουτίνας τους κι υπάρχουν κι εκείνες που βλέπουν το μακιγιάζ σαν ένα αναπόφευκτο, βαρετό μέρος του πρωινού τους. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, σού έχουμε καλά νέα: Βρήκαμε τα προϊόντα, που θα μετατρέψουν τη ρουτίνα σου από αγγαρεία σε διασκέδαση.

Ο λόγος για τα προϊόντα της επετειακής συλλεκτικής συλλογής της essence "make beauty fun", το νέο λανσάρισμα του brand με αφορμή τα 20 χρόνια "ζωής" του. Τα μοναδικά χρώματα, τα σχέδια και τα εφέ συναντώνται με τα απαραίτητα για το μακιγιάζ, όπως mascara, lip gloss, βερνίκια νυχιών και highlighters, καθώς και cool αξεσουάρ, και υπόσχονται πως θα σε κάνουν να ξεχάσεις τα άγχη της καθημερινότητας και θα απογειώσουν τη δημιουργικότητά σου.

Τα προϊόντα που θα μετατρέψουν το μακιγιάζ σου από αγγαρεία σε διασκέδαση

Από τη συλλογή ξεχωρίσαμε την I love EXTREME limited volume mascara, που χαρίζει υπέροχο όγκο στις βλεφαρίδες, το make beauty fun nail top coat, το πολύ-αντανακλαστικό top coat για τα νύχια, που προστατεύει το χρώμα και χαρίζει μια ένα μοναδικό εφέ στο μανικιούρ, αλλά και το make beauty fun plumping lipgloss, που χαρίζει στα χείλη ένα εξαιρετικά λαμπερό φινίρισμα κι ένα εφέ διόγκωσης. Στις φίλες Καρκίνους, που έχουν γενέθλια αυτό το μήνα, σού προτείνουμε να χαρίσεις το make beauty fun bestseller set με τέσσερα αγαπημένα προϊόντα του brand ή ακόμα και το make beauty fun eye brush set σε συνδυασμό με την παλέτα σκιών της συλλογής.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ