Follow us

H Fresh Line διοργάνωσε το πιο δροσερό event του καλοκαιριού

Mε αφορμή την επέτειο 30 χρόνων της, η εταιρεία γιόρτασε τον ερχομό του καλοκαιριού στο κατάστημά της στο The Mall Athens.

fresh line Courtesy of Fresh Line

Σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό στο The Mall Athens καλωσόρισε η Fresh Line το καλοκαίρι στις 23/6, με αφορμή και την επέτειο 30 χρόνων λειτουργίας της.

Τα δύο καλοκαιρινά λανσαρίσματα Mango και Mandarin & Orange ήταν οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, με τις χαρακτηριστικές, φρουτώδεις ευωδιές τους να γίνονται αντιληπτές από την είσοδο κιόλας του εμπορικού κέντρου, ενώ μπορούσες εύκολα να τις μυρίσεις από όλους τους διαδρόμους.

Η συλλογή Mango περιλαμβάνει αφρόλουτρο και βούτυρο σώματος εμπλουτισμένα με βιολογικό έλαιο macadamia και αρωματικό νερό σώματος με φυσικά εκχυλίσματα.

Η συλλογή Μανταρίνι & Πορτοκάλι περιέχει αφρόλουτρο και γαλάκτωμα σώματος και εμπλουτίζεται με αιθέριο έλαιο από Μανταρίνι Χίου και αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού.

Οι δημοσιογράφοι, beauty editors και influencers που βρέθηκαν στον χώρο είχαν την ευκαιρία να αρωματιστούν με όλα τα body waters του brand και να δοκιμάσουν προϊόντα στα ειδικά counters, να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις σειρές αλλά και να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα απολαμβάνοντας τα δροσερά The Locals Cocktails που έδεσαν αρμονικά με το τροπικό κλίμα και τα ζωηρά χρώματα του καταστήματος.

H Fresh Line διοργάνωσε το πιο δροσερό event του καλοκαιριού
Η CEO της Fresh Line Ναταλί Βαγιωνή μαζί με τη μητέρα της κ. Μάυρα Βαγιωνή-Στασινοπούλου, Πρόεδρο & Ιδρύτρια της εταιρείας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ