Follow us

Ήβη Αδάμου | Φόρεσε εκείνο το χρώμα σκιάς που φωτίζει υπέροχα τα καστανά μάτια

Plus, ένα μικρό trick μακιγιάζ για αξεπέραστη λάμψη στα μάτια.

ήβη αδάμου Instagram

Η Ήβη Αδάμου είναι ένα από τα πιο κλασικά παραδείγματα ελληνικής, μεσογειακής ομορφιάς που αφήνει όλους άφωνους στο πέρασμά της. Το look της είναι σχεδόν πάντα natural ενώ χρησιμοποιεί nude, bronzed και καφέ αποχρώσεις στο μακιγιάζ της. Ιδίως όσον αφορά τα eye makeup looks που συνηθίζει, επιλέγει σοφά τα χρώματα σκιάς για να αναδείξει τα σαγηνευτικά, καστανά μάτια της.

Αυτές οι αποχρώσεις άλλωστε είναι που δένουν πολύ αρμονικά με το χρώμα μαλλιών / ματιών της αλλά και τη σταρένια επιδερμίδα της, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν της ταιριάζουν το ίδιο καλά και οι πιο φλούο ή παστέλ αποχρώσεις (βλ. το πρόσφατο eye makeup look που έκανε για τις ανάγκες επαγγελματικών γυρισμάτων).

Το πιο πρόσφατο μακιγιάζ που ξετρέλανε του fans της έκανε focus στο βλέμμα της. Η αγαπημένη της makeup artist, Μαρία Κοτσάκη, χρησιμοποίησε δύο χρώματα σκιών για να αναδείξει το σχήμα και το χρώμα των ματιών της. Πέρα από τη μπεζ σκιά που εφαρμόστηκε σαν βάση στο κινητό βλέφαρο, η μακιγιέζ της "έπαιξε" με δύο χρώματα, το καφέ και το σομόν, κάνοντας πολύ καλό blending για να δώσει βάθος και ένταση στο βλέμμα. Ολοκλήρωσε το look με μια shimmery σκιά που έκανε τα μάτια της να λάμπουν κυριολεκτικά, αλλά και με δύο στρώσεις μάσκαρα για εντυπωσιακά μεγάλες βλεφαρίδες.

Το ροζ, το σομόν και το δαμασκηνί είναι χρώματα που φωτίζουν ιδιαίτερα τα πιο σκουρόχρωμα μάτια (καφέ, μαύρα, σκούρα καστανά και μελί). Δοκίμασέ τα και θα μας θυμηθείς!

Αυτό είναι το χρώμα σκιάς που κολακεύει τέλεια τα καστανά μάτια

Δες το look της Ήβης Αδάμου και την υπέροχη σκιά για καστανά μάτια:

Loading...
Loading...

Beauty Editor's note: Αν δεν έχεις shimmery σκιά (δηλαδή ασημί ή χρυσή ή σκιά που να έχει πολλή λάμψη στη σύνθεσή της) μπορείς να πετύχεις παρόμοιο αποτέλεσμα με το highlighter σου. Αν έχεις highlighter σε μορφή πούδρας, απλά πέρασε μικρή ποσότητα πάνω από τα βαμμένα μάτια σου με ένα λεπτό πινέλο σκιάς. Αν από την άλλη έχεις υγρό highlighter, βάλε ελάχιστη ποσότητα στο δάχτυλο ή στο πινέλο σκιάς και άπλωσέ το στο κέντρο των βλεφάρων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ