Follow us

Οι χρωματιστές σκιές ματιών είναι ό, τι πιο trendy μπορείς να φορέσεις φέτος | Τις λατρεύει και η Ήβη Αδάμου

Λίγο χρώμα στο μακιγιάζ σου θα φωτίσει ολόκληρο το πρόσωπό σου.

Ήβη Αδάμου Instagram/@iviadamou

Μπορεί η Ήβη Αδάμου να είναι ένα από τα πιο κλασικά παραδείγματα φυσικής, μεσογειακής ομορφιάς, όμως αυτό δεν την εμποδίζει από το να δοκιμάζει κάθε λογής έντονα χρώματα στο μακιγιάζ της - και κυρίως, χρωματιστές σκιές ματιών.

Ήβη Αδάμου | Η αλλαγή στα μαλλιά της που σίγουρα θα ζηλέψεις

Και παρότι την έχουμε συνηθίσει με nude και καφέ αποχρώσεις σε μάτια και χείλη, που είναι κι αυτά άλλωστε που δένουν πολύ αρμονικά με το χρώμα μαλλιών / ματιών της αλλά και την σταρένια επιδερμίδα της, τα φλούο και bold χρώματα που υιοθετεί της πηγαίνουν εξίσου.

Το πιο πρόσφατο eye makeup look το έκανε για τις ανάγκες επαγγελματικών γυρισμάτων και ομολογούμε ότι δεν ενθουσίασε μόνο εμάς αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές και διαδικτυακούς της φίλους. Η makeup artist που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της συνδύασε δύο εντελώς αντίθετα μεταξύ τους χρώματα, τα οποία τελικά ταίριαξαν αρμονικά τόσο μεταξύ τους όσο και στο πρόσωπο της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Αυτό είναι το χρώμα σκιάς που κολακεύει τέλεια τα καστανά μάτια

Πιο συγκεκριμένα, η mua Μαρία Κοτσάκη πέρασε μια φλούο κίτρινη σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο της Ήβης που έφτανε σχεδόν μέχρι τα φρύδια της, ενώ αντί για μαύρο eye liner έβαλε σκούρο μπορντό, κάνοντας έτσι μια πολύ ενδιαφέρουσα αντίθεση με το cool yellow.

Ένα εξαιρετικά φρέσκο και, κυρίως, καλοκαιρινό μακιγιάζ ματιών με μόλις δύο προϊόντα, που όχι μόνο ανέδειξε το όλο look και ήταν matchy matchy με το κοστούμι της star, αλλά και φώτισε ολόκληρο το πρόσωπό της.

Το πιο κολακευτικό μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις για το πρώτο ραντεβού είναι αυτό

Δες το look:

Loading...

Beauty Editor's note: Αν επιλέξεις να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ ματιών σου, προτίμησε να αφήσεις ήσυχους τους τόνους του υπόλοιπου μακιγιάζ για να κρατήσεις τις ισορροπίες, όπως ακριβώς έκανε και η Ήβη Αδάμου, που προτίμησε να βάψει σε nude τόνους τα χείλη της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ