Follow us

5 αντηλιακά τόσο ανάλαφρα που θα ξεχάσεις ότι τα φοράς

Ιδανικά για εσένα, αλλά και για τα παιδιά σου, που απεχθάνονται την αίσθηση του αντηλιακού στο δέρμα.

αντηλιακά Istock Photo

Αν δεν έχεις εντάξει το αντηλιακό στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου, βάζουμε στοίχημα ότι είναι επειδή δεν έχεις βρει ένα προϊόν με τόσο ανάλαφρη υφή, που οριακά δεν θα τη νιώθεις πάνω στο δέρμα σου. Ακολουθούν 5 λεπτόρρευστες λοσιόν και σπρέι για εσένα και τα παιδιά σου, που θα σου αλλάξουν τη γνώμη για τα αντηλιακά:

Super Fluid SPF50

5 αντηλιακά τόσο ανάλαφρα που θα ξεχάσεις ότι τα φοράς

Τόσο το αντηλιακό Super Fluid SPF50, όσο και το αντηλιακό Super Fluid COLOR SPF50 της BABE έχουν εξαιρετικά λεπτόρρευση υφή και ματ τελείωμα. Θα τα λατρέψεις γιατί είναι είναι εξαιρετικά ανάλαφρα και ενυδατικά, χάρη στο υαλουρονικό οξύ, που περιέχουν. Φυσικά δρουν ενάντια στην ακτινοβολία UVA / UVB, IR-A και το μπλε φως και εγγυώνται την προστασία της επιδερμίδας από τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες βλάβες που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο.

Transparent Sunscreen Wet Skin SPF50

αντηλιακά

Με υψηλή φωτοπροστασία έναντι της UVA και UVB ακτινοβολίας, το Transparent Sunscreen Wet Skin SPF50 της BABE προλαμβάνει και προστατεύει από τα ηλιακά εγκαύματα και τη φωτογήρανση του δέρματος χάρη στα καταπραϋντικά και αντιοξειδωτικά δραστικά συστατικά που περιέχει. Είναι ιδανικό για εσένα που ψάχνεις για ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο να προστετευτείς από τον ήλιο, αλλά και για εσένα που αθλείσαι, αφού είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό.

Pediatric Transparent Wet Skin SPF50

αντηλιακά

Το αντηλιακό spray Wet Skin της BABE κυκλοφορεί και σε kid friendly εκδοχή για παιδιά άνω των 3 ετών. Χάρη στην τεχνολογία "Wet skin” μπορεί να εφαρμοστεί σε στεγνή ή υγρή επιδερμίδα χωρίς να αφήνει λευκά ίχνη, ενώ απορροφάται άμεσα, παρέχοντας υψηλή προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UVA & UVB και καταπραΰνοντας την επιδερμίδα.

Pediatric Sunscreen Lotion SPF50+

αντηλιακά

Η Pediatric Sunscreen Lotion SPF50+ της BABE για βρέφη έως 3 ετών είναι εξίσου ανάλαφρη. Ειδικά σχεδιασμένη για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, εγγυάται μέγιστη προστασία από τις ακτίνες UVA & UVB, ενώ παράλληλα παρέχει καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση. χάρη στο ενεργό σύμπλοκο Babé Soothing Complex, που περιέχει.

info
Βρείτε όλα τα προϊόντα στα φαρμακεία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ