Σου αρέσουν τα φυσικά νύχια; Τότε θα λατρέψεις το Russian manicure | Το αγαπημένο και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ένα "clean" μανικιούρ που κολακεύει πολύ τα άκρα ενώ είναι πολύ πρακτικό για τις διακοπές σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Russian Manicure, το νέο trend που έχει κάνει την εμφάνισή του τους τελευταίους μήνες προκαλώντας μεγάλη θραύση, κυρίως στο εξωτερικό. Τι ακριβώς είναι όμως αυτό το μανικιούρ που έχει κερδίσει όλες τις fashionistas και beauty addicts ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και τη δική μας Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Το πιο chic μανικιούρ που είδαμε σήμερα το έκανε η Hailey Bieber

Ο όρος αναφέρεται περισσότερο στην τεχνική προετοιμασίας του νυχιού παρά σε κάποιο nail art ή χρώμα, και αφορά την, χειρουργικής ακρίβειας, περιποίηση των επωνυχίων και της περιοχής γύρω από τα νύχια που περιλαμβάνει τα πετσάκια, τις παρωνυχίδες, κλπ. Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο απαιτείται να γίνεται μόνο από ειδικούς, και μάλιστα έμπειρους, που θα κάνουν πολύ προσεκτική δουλειά, μιας και υπάρχει μεγαλύτερο ρίσκο τραυματισμών και μολύνσεων σε σχέση με το απλό μανικιούρ. Ταυτόχρονα, η περιποίηση γίνεται τόσο επισταμένα, που δεν δίνεται μεγάλη βάση στο χρώμα - για την ακρίβεια, πολλές φορές το νύχι παραμένει άβαφο ή εφαρμόζεται απλά ένα διάφανο ή sheer pink βερνίκι. Το σχήμα μπορεί να είναι οβάλ ή τετράγωνο, ενώ το μήκος μένει, συνήθως, αρκετά κοντό.

Το αποτέλεσμα; Εξαιρετικά καθαρά νύχια, που θαρρείς δεν έχουν καν πετσάκια ή παρωνυχίδες, ενώ το μανικιούρ δείχνει πολύ κομψό, κολακεύοντας τα άκρα και δείχνοντάς τα πιο μακριά και λεπτά.

Όσο για τον χρόνο προετοιμασίας, η αλήθεια είναι ότι η περιποίηση δεν θα διαρκέσει μόνο μισή ώρα, όπως συμβαίνει συνήθως. Προετοιμάσου να μείνεις στο nail salon για τουλάχιστον μια ώρα (μόνο για την περιποίηση). Σε περίπτωση που σου πουν ότι το Russian mani θα διαρκέσει μόνο μισή ώρα, προτείνουμε να επισκεφτείς άλλο nail salon, καθώς η μανικιουρίστ δεν πρέπει να βιαστεί σε καμία περίπτωση.

Summer foot care | 3 DIY μάσκες ποδιών για βελούδινα άκρα

Όσο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, φαίνεται ότι το μοντέλο και παρουσιάστρια έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο Russian mani αφού πολύ πρόσφατα αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά, αμυγδαλωτά νύχια της, που έδωσαν τη θέση τους σε κοντά, τετράγωνα, "clean" νύχια. Αν θες τη γνώμη μας, είναι ό, τι πρέπει για καλοκαίρι ενώ βολεύουν πολύ αν θες να φύγεις διακοπές.

Δες το αποτέλεσμα: