5 προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να αγοράσεις πριν τις καλοκαιρινές διακοπές σου

Τα καλλυντικά που δεν είχες σκεφτεί ότι μπορεί να χρειαστείς - κι όμως, είναι σχεδόν απαραίτητα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Και δεν αναφέρομαι μόνο στα αντηλιακά και after sun (που δεν επιτρέπεται να ξεχάσεις) ή στα προϊόντα μακιγιάζ. Είμαι σίγουρη ότι γι' αυτά θα έχεις φροντίσει ήδη και θα έχεις γεμίσει το νεσεσέρ σου με τα καταλληλότερα για τις δικές σου ανάγκες.

Είναι όμως μερικά προϊόντα ομορφιάς που μπορεί να μην έχεις σκεφτεί ότι θα χρειαστείς - κι όμως, είναι τόσο χρήσιμα για τις καλοκαιρινές διακοπές, τόσο για λόγους αισθητικής όσο και χρησιμότητας.

Τα καλύτερα αντηλιακά μαλλιών για προστασία, ενυδάτωση και λάμψη στα μαλλιά φέτος το καλοκαίρι

Έτσι, καλό είναι να μην κλείσεις τη βαλίτσα σου αν δεν πάρεις μαζί σου μια ενυδατική μάσκα ομορφιάς ή / και έναν ορό επανόρθωσης, που θα εφαρμόζεις το βράδυ πριν κοιμηθείς για να χαρίσεις ενυδάτωση και θρέψη στο ταλαιπωρημένο από τον ήλιο και τη ζέστη δέρμα σου. Όπως επίσης καλό είναι να μην ξεχάσεις να πάρεις ένα αντηλιακό μαλλιών το οποίο όχι μόνο θα προστατεύσει τα μαλλιά σου από τη βλαβερή ακτινοβολία, αλλά και θα τα ενυδατώσει δίνοντάς τους ένα πολύ αναζωογονητικό άρωμα. Όσο για τις μυρωδιές γενικά, αυτό που θα πρότεινα είναι να εφοδιαστείς με κάποιο άρωμα που να σου θυμίζει καλοκαίρι και με το οποίο θα συνδέσεις τις στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης που θα απολαύσεις στις διακοπές σου. Επιπλέον, σίγουρα χρειάζεσαι κι ένα ιριδίζον έλαιο σώματος που θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σου μετά το μπάνιο και θα αφήσει μια διακριτική λάμψη στο δέρμα που θα δείξει τέλεια κάτω από τα αέρινα φορέματα ή τα σέξι σορτς σου. Last but not least, μην ξεχάσεις να εφοδιαστείς με ένα mist για το πρόσωπο και το σώμα, με το οποίο θα ψεκάζεσαι συνέχεια στην παραλία για να δροσιστείς - θα με θυμηθείς!

Τα face mists που, πίστεψέ μας, χρειάζεσαι απαραιτήτως στον καύσωνα

Δες παρακάτω τις δικές μου αγαπημένες επιλογές:

Nuxe Huile Prodigieuse Or - Ιριδίζον Ξηρό λάδι για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά

Το best seller ξηρό λάδι περιποίησης για πρόσωπο σώμα και μαλλιά ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει. Με φυτικές ιριδίζουσες πέρλες χαρίζει μία υπέροχη και διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα. Είναι πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε.

Midnight Recovery Concentrate Botanical, Kiehl's

Ένα συμπυκνωμένο σύμπλεγμα θρεπτικών συστατικών από σκουαλάνιο, νυχτολούλουδο και αιθέρια έλαια, το οποίο λειτουργεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενισχύοντας τη διαδικασία επανόρθωσης της επιδερμίδας, χαρίζοντάς της μια πιο δροσερή, πιο τονωμένη και πιο λαμπερή όψη.

Happy Eau de Toilette, HEI POA

 Ένα σούπερ καλοκαιρινό άρωμα που θα σε συναρπάσει καθώς περιέχει νότες από έναν συνδυασμό τριών εσπεριδοειδών: πορτοκάλι, μανταρίνι και περγαμόντο. Ακολουθούν φλοράλ νότες από άνθος tiare, τριαντάφυλλο, κρινάκι της κοιλάδας, γιασεμί και άνθη πορτοκαλιάς. 

Frezyderm Anti Thermal Water Mist, Αναζωογονητικό ενυδατικό νερό με αντιθερμική δράση

Καταπραϋντικό νερό που δροσίζει άμεσα την καταπονημένη από τον ήλιο επιδερμίδα. Η ανανεωμένη σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με Spring Sea Water που αντλείται από τη γαλλική Βρετάνη. Διαθέτει ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες και προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση  ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα από το οξειδωτικό stress. Ταυτόχρονα, ενισχύει το δερματικό φραγμό ο οποίος αποδυναμώνεται από την αύξηση της θερμοκρασίας και την υπερβολική έκθεση στον ήλιο ενώ παρέχει προστασία των δερματικών κυττάρων. 

Caribbean Coconut, Αντηλιακό Spray Μαλλιών Καρύδα, Fresh Line

Αντηλιακό spray μαλλιών που προσφέρει άμεση και αόρατη UV προστασία, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.
Αφήνει τα μαλλιά όμορφα αρωματισμένα με ένα ζεστό άρωμα τροπικής καρύδας ενώ το βιολογικό έλαιο καρύδας διεισδύει στην τρίχα προσφέροντας ενυδάτωση αλλά και προστασία από εξωτερικές επιθέσεις.