Follow us

Τα καλύτερα αντηλιακά μαλλιών για προστασία, ενυδάτωση και λάμψη στα μαλλιά φέτος το καλοκαίρι

Η λύση στα θαμπά, άτονα και αφυδατωμένα μαλλιά είναι ξεκάθαρα τα αντηλιακά μαλλιών.

hair iStock

Το έχουμε πει και θα το λέμε συνέχεια: Το αντηλιακό είναι το πρώτο προϊόν που πρέπει να έχεις παντού και πάντα μαζί σου, καθώς είναι αυτό που θα προστατεύσει το δέρμα σου από την πολύ βλαβερή ακτινοβολία. Τι γίνεται όμως με τα μαλλιά μας; Ωφελούν τα αντηλιακά μαλλιών ή αποτελούν άλλη μια περιττή αγορά, που δεν χρειάζεται να κάνουμε;

Φυσικά vs Χημικά αντηλιακά | Ποιες οι διαφορές τους;

Μπορεί τα μαλλιά μας να μην διατρέχουν τον ίδιο ακριβώς κίνδυνο με αυτόν που διατρέχει το δέρμα μας αν εκτεθεί υπερβολικά στον ήλιο, όμως είναι γεγονός ότι η τρίχα φθείρεται και ταλαιπωρείται αρκετά από τη UV ακτινοβολία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αφυδάτωση και την ξηρότητα στα μαλλιά μας, καθώς και τη φθορά του χρώματος, που ιδίως αν είσαι βαμμένη, είναι ακόμα πιο έντονη.

Αν παρατηρείς λοιπόν μια ατονία και θαμπάδα στα μαλλιά σου το καλοκαίρι, δεν αποκλείεται να φταίει η έκθεση στον ήλιο και στις υψηλές θερμοκρασίες, συνδυαστικά με την ελλιπή, ενδεχομένως, περιποίησή τους, ή τη χρήση "ακατάλληλων" προϊόντων.

Safe in the sun | Ο εύκολος τρόπος να ανανεώνεις το αντηλιακό σου μέσα στη μέρα

Η λύση

Εκτός από τα καπέλα ή τα μαντήλια, που καλό είναι να φοράς ανελλιπώς στην παραλία αλλά και στις βόλτες σου, ενίσχυσε την προστασία των μαλλιών σου με τα ειδικά hair sprays ή hair oils, που περιέχουν φίλτρα UV για την προστασία της τρίχας από τον ήλιο ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη.

Τα πιο κοινά λάθη που κάνουμε όλες μας με την εφαρμογή του αντηλιακού

Τα αγαπημένα μας αντηλιακά μαλλιών είναι τα παρακάτω:

Wella Professionals Invigo Sun UV Hair Color Protection Spray

Wella Professionals Invigo Sun UV Hair Color Protection Spray

Δρα ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες προστατεύοντας το χρώμα των μαλλιών από τον ήλιο. Ιδανικό για βαμμένα μαλλιά.

Κόκκινο Aμπέλι Αντηλιακό Μαλλιών, KORRES

Κόκκινο Aμπέλι Αντηλιακό Μαλλιών, KORRES

Ενισχυμένο με αντηλιακά φίλτρα, Αλόη, προβιταμίνη Β5, εκχυλίσματα από κόκκινο Σταφύλι και Ηλίανθο, προστατεύει από την UV ακτινοβολία και φροντίζει τα ταλαιπωρημένα από τη θάλασσα και τον ήλιο μαλλιά διατηρώντας το χρώμα και λάμψη τους.
 
 
 

Bee Sun Safe Eνυδατικό Λάδι Μαλλιών για Προστασία με Αντηλιακά Φίλτρα, Αpivita

Bee Sun Safe Eνυδατικό Λάδι Μαλλιών για Προστασία με Αντηλιακά Φίλτρα, Αpivita

Ενυδατικό λάδι για προστασία, θρέψη και περιποίηση των μαλλιών κάτω από τον ήλιο. Αφήνει τα μαλλιά εξαιρετικά απαλά, υπέροχα αρωματισμένα και χαρίζει ένα λαμπερό καλοκαιρινό αποτέλεσμα. Προστατεύει και διατηρεί τη λάμψη και το χρώμα των μαλλιών χάρη στο συνδυασμό αντηλιακών φίλτρων και λάδι ηλίανθου.

Προστατευτικό Διφασικό Λάδι-Γαλάκτωμα Μαλλιών, Nuxe

Προστατευτικό Διφασικό Λάδι-Γαλάκτωμα Μαλλιών, Nuxe

Ενυδατικό προστατευτικό διφασικό λάδι- γαλάκτωμα μαλλιών σε μορφή mist που επανορθώνει και ομορφαίνει τα μαλλιά ενώ τα προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία, το αλάτι και το χλώριο. Έχει εθιστικό καλοκαιρινό άρωμα με γλυκό πορτοκάλι, τιάρε και βανίλια.

Luxurious Suncare Hair Protection Spray, Intermed

Luxurious Suncare Hair Protection Spray, Intermed

Mε κερατίνη, βιταμίνη Ε, προ-βιταμίνη Β5, UV προστασία και τεχνολογία που κλειδώνει το χρώμα, προστατεύει τα μαλλιά από τον ήλιο, ενώ παράλληλα τα μαλακώνει και τα θρέφει, ενδυναμώνει την τρίχα, με τα έλαια από χαμομήλι και αβησσυνία χαρίζουν μοναδική λάμψη.

Soleil Huile Sirene Αντηλιακό Έλαιο Σε Μορφή Σπρέι, Kérastase

Soleil Huile Sirene Αντηλιακό Έλαιο Σε Μορφή Σπρέι, Kérastase

Εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε από Έλαιο Babasu, οι ενυδατικοί παράγοντές του απορροφώνται γρήγορα αφήνοντας αμέσως τα μαλλιά απαλά. Ενισχύει το φυσικό σχήμα τους δημιουργώντας ανάλαφρους κυματισμούς με φωτεινό, λαμπερό φινίρισμα.

Sun care protective hair veil, Aveda

Sun care protective hair veil, Aveda

Aνάλαφρη, αδιάβροχη και αόρατη UV προστασία για τα μαλλιά που ελαχιστοποιεί τις φθορές του ήλιου και την αφυδάτωση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ