Follow us

Beauty Plethora | H Wella Company πραγματοποίησε ένα event γεμάτο ομορφιά

Λαμπεροί προσκεκλημένοι, αγαπημένοι hair experts, μοναδικά tips, νέα color trends και πολλές εκπλήξεις στην καρδιά της Αθήνας.

model Courtesy of Wella

Η Wella Company, πιστή στον στόχο της να προσφέρει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, καινοτόμες υπηρεσίες αλλά και αξέχαστες εμπειρίες, πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες το #BeautyPlethoraEvent στο κέντρο της Αθήνας. Με θέα τον βράχο της Ακρόπολης και μέσα σε ένα άκρως καλοκαιρινό κλίμα και διάθεση, χάρισε μοναδικές στιγμές έμπνευσης και δημιουργίας σε πάνω από 1300 καλεσμένους.

Ο Romeu Felipe @romeufelipe και ο James Earnshaw @jhair_stylist, σημαντικά ονόματα της διεθνούς κομμωτικής σκηνής και μέλη της παγκόσμιας καλλιτεχνικής ομάδας Wella Professional, παρουσίασαν τη δική τους ερμηνεία στις παγκόσμιες τάσεις μαλλιών και εντυπωσίασαν με τη δεξιοτεχνία τους. Παράλληλα, η Shinefinity Ambassador, Ήβη Αδάμου @iviadamou_ έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα live music act και ολοκλήρωσε τη βραδιά με τον πιο δυναμικό τρόπο.

Beauty Plethora | H Wella Company πραγματοποίησε ένα event γεμάτο ομορφιά
wella

Μέσα από το #BeautyPlethoraΕvent, η εταιρεία θέλησε να περάσει το μήνυμα ότι η ομορφιά σήμερα έχει πολλά πρόσωπα και εκφράζεται, κυρίως, από τη φαντασία, το δημιουργικό μυστήριο και την προσωπική αισθητική του καθενός. Το σύνολο χαρισματικών και ταλαντούχων πρωταγωνιστών οδηγεί σε υπέροχες σκηνές ομορφιάς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ