Χτενίσματα για τη μαμά της νύφης και του γαμπρού | 7 ιδέες από τις πιο κομψές Ελληνίδες celebrity μαμάδες

Έλλη Στάη, Φιλαρέτη Κομνηνού, Ούρσουλα Νομικού κ.ά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Η εύρεση του ιδανικού χτενίσματος για τη μαμά της νύφης ή του γαμπρού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πρέπει να ταιριάζει με το φόρεμα, να είναι κομψό, αλλά όχι υπερβολικά εντυπωσιακό έτσι ώστε να επισκιάζει τη νύφη, αλλά πάντα -ας μιλήσουμε λίγο ειλικρινά- καλύτερο από της συμπεθέρας. Ιδού τι επέλεξαν 7 από τις πιο κομψές Ελληνίδες celebrity μαμάδες για το γάμο των παιδιών τους:

Χτένισμα για μαμά νύφης | 7 ιδέες από celebrity μαμάδες

Sleek & Straight

Η μαμά της Χριστίνας Μπόμπα στο γάμο της κόρης της με τον Σάκη Τανιμανίδη στην Σίφνο, άφησε την metallic τουαλέτα της να είναι το επίκεντρο της προσοχής, συνδυάζοντάς την με ένα πολύ απλό, αλλά κομψό χτένισμα: ένα sleek ίσιο hair look.

Director's note: Αν επιλέξεις ένα τόσο απλό χτένισμα, είναι πολύ σημαντικό τα μαλλιά σου να είναι φρεσκοκουρεμένα, έτσι ώστε το σχήμα τους να είναι όσο το δυνατό πιο αψεγάδιαστο.

Νύφη μετά τα 50 | Το υποδειγματικό beauty look της Jennifer Lopez στο γάμο της με τον Ben Affleck

Slicked Back

Η συμπεθέρα της από την άλλη, η Ματούλα Τανιμανίδη, καθώς φόρεσε μια πιο απλή τουαλέτα, προτίμησε ένα slicked back look -μια πολύ φρέσκια και νεανική επιλογή, που δεν βλέπουμε συχνά σε μαμάδες γαμπρού/νύφης.

Classic Updo

Τα κλασικά updos δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα. Απόφυγε τα πολύ στιλιζαρισμένα buns και προτίμησε ένα επιμελώς ατημέλητο updo, όπως αυτό που επέλεξε η Φιλαρέτη Κομνηνού στο γάμο του γιου της, Γιώργου Παπαγεωργίου, και της Δανάης Μιχαλάκη στη Σύρο.

Παντρεύεται η αδερφή σου; 20 χτενίσματα που θα σε αναδείξουν στην πιο στιλάτη καλεσμένη

Blowout Bob

Ένα ακόμα χτένισμα για μαμά νύφης, που θα θεωρείται για πάντα κομψό, όσα χρόνια και να περάσουν είναι το ίσιο καρέ. Η Σόνια Χριστοδούλου, η μητέρα της Τζένης Μπαλατσινού, στο γάμο της κόρης της με τον Βασίλη Κικίλια, ήταν μία από τις πιο elegant παρουσίες, όχι μόνο χάρη στο off the shoulder φόρεμά της, αλλά και στο διαχρονικό χτένισμά της. Το μυστικό πίσω από τον όγκο της κουπ της; Ο ανίκητος συνδυασμός της στρογγυλής βούρτσας και του σεσουάρ.

Soft Waves

Μπορεί η Έλλη Στάη να σχολιάστηκε αρνητικά για το μπλε αραχνοΰφαντο jumpsuit Vrettos Vrettakos, που επέλεξε να φορέσει στο γάμο του γιου της, Μάρκου Κατσίμη, με την εκλεκτή της καρδιά του, Φαίη Κουτζούκου, ωστόσο κανείς δεν είχε να της προσάψει τίποτα για το χτένισμά της. Η παρουσιάστρια/δημοσιογράφος έμεινε πιστή στους χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά που αγαπά τα τελευταία χρόνια, αφήνοντας έτσι το εκκεντρικό outfit της να είναι το focal point του look της.

Βαφτίζεις τον γιο ή την κόρη σου; Τα χτενίσματα που επέλεξαν οι Ελληνίδες celebrities όταν ήταν στη θέση σου

Natural Hair

Μία τόσο όμορφη μαμά, όπως η Ούρσουλα Νομικού, δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει ένα natural wavy look για το γάμο της κόρης της. Ένα από τα στοιχεία-κλειδιά του χτενίσματος της μητέρας της Δούκισσας Νομικού, στο γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ήταν ο όγκος στις ρίζες. Για να πετύχεις κι εσύ ένα αντίστοιχο φυσικό voluminous αποτέλεσμα, επιστράτευσε τη στρογγυλή βούρτσα, το σεσουάρ και ένα καλό σπρέι για όγκο.

Curly Updo

Honorable mention στη λίστα με τα ωραιότερα χτενίσματα για μαμά νύφης είναι η Ελένη Ράντου με το κομψό σγουρό updo της. Μπορεί να μην έχει παντρέψει ακόμα την κόρη της, ωστόσο αυτή η εμφάνισή της ως κουμπάρα στο γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά, θα μπορούσε πολύ εύκολα να "σταθεί" και σε εκείνη την περίσταση.

Director's Note: Για ένα πιο νεανικό επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα, άφησε ελεύθερες μερικές μπούκλες τόσο στο μπροστινό μέρος του προσώπου, όσο και στη βάση του αυχένα.

Καλεσμένη σε βάπτιση | Τα ωραιότερα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις αν έχεις καρέ μαλλιά