Post-marriage glow | Η επιδερμίδα χωρίς μακιγιάζ της JLο μετά τον γάμο της είναι #skingoals

Πώς ακριβώς καταφέρνει να λάμπει περισσότερο χωρίς μακιγιάζ, ιδίως μετά από ένα τόσο έντονο bridal makeup look;

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Σε περίπτωση που δεν το έχεις μάθει ακόμα, οι Jennifer Lopez και Ben Affleck ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια κλειστή τελετή στο Las Vegas το περασμένο Σάββατο, με μοναδικούς καλεσμένους τα 5 παιδιά τους από προηγούμενους γάμους και τη μητέρα της τραγουδίστριας. Το νιόπαντρο ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε πριν 3 μήνες, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας ενώ η Λατίνα σταρ "διέρρευσε" μερικές λεπτομέρειες από τη μεγάλη μέρα μέσω του newsletter της, "On the JLo".

Νύφη μετά τα 50 | Το υποδειγματικό beauty look της Jennifer Lopez στο γάμο της με τον Ben Affleck

Κι ενώ οι πολύ τρυφερές φωτογραφίες τους έχουν κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου μέσα σε λίγες μόνο ώρες, μια είναι η εικόνα που μας έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση: Αυτή της JLo την επόμενη μέρα του γάμου της, η οποία φωτογραφίζεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι της εντελώς αμακιγιάριστη. Και αυτή η φωτογραφία μόνο μια απορία γεννάει σε όλες μας: Πώς ακριβώς καταφέρνει να δείχνει ακόμα πιο λαμπερή και όμορφη χωρίς μακιγιάζ;

Η απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα δεν είναι όσο αυτονόητη νομίζεις. Όλοι συζητούν για το περιβόητο post-marriage glow, τη λάμψη εκείνη που έχουν συνήθως οι νύφες τις επόμενες μέρες του γάμου, που οφείλεται σε όλες τις κούρες ομορφιάς που είχαν δεχτεί την προηγούμενη περίοδο - και φυσικά, στην ευτυχία τους.

Ναι, η πρόσβαση της star στους καλύτερους δερματολόγους και αισθητικούς για πάσης φύσεως θεραπείες ομορφιάς και pre-wedding facials εννοείται έπαιξαν τον ρόλο τους. Το μυστικό εδώ ωστόσο έγκειται τόσο στη συχνότητα των θεραπειών (που δεν περιορίστηκε στην περίοδο πριν τον γάμο) όσο και στη διατήρηση του αποτελέσματος με την κατάλληλη skincare ρουτίνα. Και το ακόμα πιο σημαντικό; Το σωστό ντεμακιγιάζ.

Όσο κι αν είναι το τελευταίο πράγμα που περίμενες να ακούσεις, είναι ίσως το πιο σημαντικό απ' όλα. Το σωστό, βαθύ καθάρισμα του προσώπου, είτε είσαι ελάχιστα βαμμένη είτε πιο βαριά - πόσω μάλλον όταν μιλάμε για το μακιγιάζ που γίνεται συνήθως στους γάμους - είναι το Α και το Ω για μια επιδερμίδα όλο λάμψη και φρεσκάδα.

Bridal Hair | 4 κομψά χτενίσματα για νύφες με μακριά μαλλιά που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

Ο λόγος είναι απλός: Το έντονο makeup, εκτός του ότι φράσσει τους πόρους με κίνδυνο την εμφάνιση ακμής αλλά και άλλων ερεθισμών, ξηραίνει το δέρμα και δεν το αφήνει να αναπνέει. Και κατά τη διάρκεια της νύχτας θέλουμε το δέρμα μας να είναι "γυμνό" και καθαρό, έτσι ώστε να προχωράει απρόσκοπτα η διαδικασία ανανέωσής του - που συμβαίνει κυρίως τότε.

Και για του λόγου το αληθές, δες τη φωτογραφία για την οποία γίνεται λόγος - και στην οποία η δημοφιλής star δείχνει πολύ νεότερη:

Αν λοιπόν θαυμάζεις το δέρμα της JLo, έχε υπόψη σου, μεταξύ άλλων, αυτόν τον τόσο σημαντικό κανόνα: Το καλό ντεμακιγιάζ είναι το παν και θα κάνει τη διαφορά στο πρόσωπό σου.

Δες εδώ πώς να αφαιρέσεις αποτελεσματικά ακόμα και το πιο βαρύ μακιγιάζ από το πρόσωπό σου