Follow us

10 καλοκαιρινά (και πολύ εθιστικά) αρώματα που μυρίζουν φρεσκάδα και θα αγοράζαμε ξανά και ξανά

Ο μίνι οδηγός καλοκαιρινών αρωμάτων που χρειαζόσουν πριν φτιάξεις τη βαλίτσα των διακοπών σου.

skin iStock

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, παραλία, χαλαρές βόλτες στην ακροθαλασσιά, sunkissed επιδερμίδα και αλμύρα στο δέρμα. Σημαίνει όμως και μυρωδιές: η μυρωδιά της θάλασσας όταν σκάει το κύμα στα βράχια, το άρωμα του αντηλιακού, το καλοκαιρινό άρωμα που μας συντροφεύει στις διακοπές - και όχι μόνο.

5 προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να αγοράσεις πριν τις καλοκαιρινές διακοπές σου

Πόσες φορές δεν σε έχουν συνδέσει οι αγαπημένοι σου με ένα άρωμα; "Αυτή η μυρωδιά μού θυμίζει εσένα", είναι ίσως ένα από τα πιο τρυφερά κοπλιμέντα που μπορεί να ακούσει κανείς. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να μένεις στο μυαλό κάποιου /ας χάρη στο άρωμα που φοράς καθημερινά. Όπως δεν έχουμε καλύτερο από το να συνδέουμε τις αναμνήσεις μας, τα μέρη που επισκεπτόμαστε αλλά και τις εμπειρίες που βιώνουμε με αρώματα και μυρωδιές - καθότι αυτά μένουν τελικά για πάντα στη μνήμη μας.

Αν φέτος αναζητάς ένα ιδιαίτερο καλοκαιρινό άρωμα που θα κάνει όλους να γυρίζουν στο πέρασμά σου και να σε ρωτούν τι άρωμα φοράς, το' χουμε. Δες παρακάτω 10 από τα πιο αγαπημένα μας που μυρίζουν φρεσκάδα και καλοκαίρι. Πρόκειται για νέες αλλά και παλαιότερες κυκλοφορίες και μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι έχουν και μεγάλη διάρκεια στο δέρμα.

Beauty Editor's tip: Αν τα eau de parfums σου φαίνονται κάπως βαριά για καλοκαίρι, υπάρχει ευτυχώς και η επιλογή των body mists, που είναι πολύ πιο ανάλαφρα και μυρίζουν εξίσου ωραία πάνω στο δέρμα. Μπορεί να μην έχουν την ίδια διάρκεια με ένα άρωμα, όμως η μεγάλη ποσότητα στο μπουκάλι σε συνδυασμό με τη χαμηλή τιμή τους σού επιτρέπουν να τα ψεκάζεις σε όλο το σώμα όσο συχνά θες.

Όλες οι φορές που 5 διάσημες Ελληνίδες είχαν τα πιο καλοκαιρινά και beach ready χτενίσματα

10 εθιστικά, καλοκαιρινά αρώματα & body mists που θα αγοράζαμε ξανά και ξανά:

Anthos, KORRES

Anthos, KORRES

Η μυρωδιά των λουλουδιών, όταν ξεκινά να φυσά στο νησί! Ένα πολύ διακριτικό μπουκέτο λουλουδιών με μια φρέσκια προσέγγιση που εξελίσσεται σε ένα σοφιστικέ λουλουδένιο άρωμα.

My Way Floral, Armani

My Way Floral, Armani

Mια φρέσκια και ανθισμένη όψη της λουλουδάτης υπογραφής του My Way, φτιαγμένη από εκλεκτά συστατικά από όλο τον κόσμο. Μια λαμπερή ανθοδέσμη λευκών λουλουδιών, από άνθη πορτοκαλιάς και τουμπερόζας, η οποία εντείνεται από φωτεινά νερολί και λαμπερά εσπεριδοειδή.

Mandorlo Di Sicilia, Acqua di Parma

Mandorlo Di Sicilia, Acqua di Parma

Η φρεσκάδα του αστεροειδή γλυκάνισου, του περγαμόντου και του πορτοκαλιού διακλαδώνονται με τις απαλά μαγευτικές νότες του πράσινου Μεσογειακού αμύγδαλου και του υλάνγκ - υλάνγκ. Το άρωμα κλείνει με τις ζεστές νότες του ξύλου κέδρου, της βανίλιας, του βάλσαμου Tolu και του λευκού musk.

Beach Eau De Parfum, Bobbi Brown

Beach Eau De Parfum, Bobbi Brown

Με νότες κορυφής το γιασεμί και το θαλασσινό νερό, και νότα βάσης το πορτοκάλι, αυτό το άρωμα θυμίζει ξεκάθαρα καλοκαίρι και παραλία.

Idole l'Eau de Parfum Nectar, Lancôme

Idole l'Eau de Parfum Nectar, Lancôme

Αναζωογονητικά λουλουδάτο χάρη στο Τριαντάφυλλο Souffle, αλλά και νεο-γκουρμέ χάρη στη συμφωνία Ποπ Κορν. Xάρη στο Τριαντάφυλλο από την Isparta και τη Βανίλια Bourbon, αυτό το άρωμα δημιουργεί έναν εθισμό που σε παρασέρνει.

Silk Blossom Cologne, Jo Malone

Silk Blossom Cologne, Jo Malone

Το χαρούμενο άρωμα που αναδύουν τα άνθη από τα δέντρα μεταξιού ελκύει μοναδικά τα κολιμπρί και τις πεταλούδες. Το φρέσκο βερίκοκο με μια νότα μπαχαρικών συνδυάζεται με το πουδρένιο ηλιοτρόπιο.

Light Blue Italian Love, Dolce & Gabbana

Light Blue Italian Love, Dolce & Gabbana

Το άρωμα ανοίγει με τις εμβληματικές νότες του κλασικού αρώματος, το εθιστικό ντουέτο του τραγανού πράσινου μήλου Granny Smith και το πικάντικο λεμόνι Καλαβρίας, που εκχυλίζεται με την παραδοσιακή τεχνική “sfumatrice” και επιτρέπει την ολοκληρωτική ανάκτηση του αποστάγματος και του χυμού λεμονιού.

Η καρδιά του αρώματος ανθίζει με ένα θηλυκό μπουκέτο από μεθυστικό γιασεμί sambac και αγνό λευκό τριαντάφυλλο, ενώ με τη νέα γλυκιά, λουλουδάτη νότα ambrette γίνεται ακόμη πιο αισθησιακή. Η φιλήδονη καρδιά εξελίσσεται αργά σε μια σαγηνευτική βάση ξύλου.

Infusion D' Iris Eau De Parfum Spray, Prada

Infusion D' Iris Eau De Parfum Spray, Prada

Με νότες καρδιάς από ίριδα και νότες κορυφής από μανταρίνι Ιταλίας και νέρολι Τυνησίας, αυτό το τόσο φρέσκο άρωμα σε ταξιδεύει μονομιάς στον Ιταλικό νότο.

Alia Body Mist, Little Secrets

Alia Body Mist, Little Secrets

Ανάλαφρο mist για το σώμα με νότες από μόσχο, βανίλια, κέδρο και τριαντάφυλλο. Μπορείς να το ψεκάσεις και στα μαλλιά σου.

Αρωματικό Νερό Σώματος Mango, Fresh Line

Αρωματικό Νερό Σώματος Mango, Fresh Line

 Νότες πορτοκαλιού & γκρέιπφρουτ, αναμιγνύονται αρμονικά με μάνγκο & ανανά και σου προσφέρουν μια μοναδική & απολαυστική εμπειρία για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ