Follow us

Ζωζώ Σαπουντζάκη | Το άρωμα με το οποίο ξετρέλαινε τα ανδρικά πλήθη τη δεκαετία του 1960

Το φλοράλ άρωμα που ψέκαζε στο στρίφωμα του φορέματός της πριν ανέβει στη σκηνή.

Ζωζώ Σαπουντζάκη

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν είναι απλά ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια. Είναι μία femme fatale του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, που σε κάθε εμφάνισή της, από τις επιθεωρήσεις το 1950, μέχρι τα νυχτερινά κέντρα από το 1960 και μετά, ξεσήκωνε τα πλήθη με το ταμπεραμέντο της. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιο ήταν το άρωμα, που άφηνε στο πέρασμά της η "βασίλισσα της νύχτας";

Αλίκη Βουγιουκλάκη | Το άκρως θηλυκό άρωμα που φορούσε όλη τη ζωή της

Ζωζώ Σαπουντζάκη | Το άρωμα με το οποίο ξετρέλαινε τα πλήθη

Ζωζώ Σαπουντζάκη | Το άρωμα με το οποίο ξετρέλαινε τα ανδρικά πλήθη τη δεκαετία του 1960

Το άρωμα, το οποίο φορούσε στο πικ της καριέρας της η Ζωζώ Σαπουντζάκη ήταν το Ma Griffe Eau de Parfum του οίκου Carven. Πρόκειται για δημιουργία του αρωματοποιού Jean Carles, η οποία κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1946. Είναι λουλουδάτο και γήινο με νότες πράσινου, φασκόμηλου, λεμονιού, ίριδας, κρίνου της κοιλάδας, γιασεμιού, ανθών πορτοκαλιάς, τριαντάφυλλου, βρύων, σανταλόξυλου και μόσχου.

Ζωζώ Σαπουντζάκη άρωμα

"Ο Γαρουφαλίδης, ο γαμπρός του Ωνάση, έδινε στη μάνα μου μια μεγάλη κούτα από το άρωμα Ma Griffe να το έχω στο στρίφωμά μου όλο το βράδυ. Καθώς ήταν το καμαρίνι μου ψηλά, πριν κατέβω στην πίστα, μύριζε η κολόνια και έλεγε ο κόσμος στην αίθουσα: 'έρχεται, έρχεται!'", είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της μιλώντας για το αγαπημένο της άρωμα.

Κάτια Ζυγούλη | Το αγαπημένο της άρωμα είναι κομψό και ταυτόχρονα εξαιρετικά αισθησιακό

Ζωζώ Σαπουντζάκη άρωμα

Μέχρι και σήμερα, στα 89 της χρόνια, η θρυλική ηθοποιός παραμένει κοκέτα, με την αγάπη της για το μακιγιάζ, αλλά και τα αρώματα να παραμένει δυνατή. "Μπορεί να έρθει η στιγμή που θα στριμωχτώ. Είναι τεράστια τα έξοδά μου. Πολλές φορές δυσκολεύομαι , μια γυναίκα μόνη… αλλά είμαι σπάταλη! Ένα μπουκάλι άρωμα 75 ml το θέλω για να βγω δυο φορές. Ακόμα και αυτή τη δύσκολη εποχή", έχει πει χαρακτηριστικά.

Βίκυ Καγιά | Το άρωμα που φορά κάθε μέρα είναι αυτό που λατρεύει και η Cate Blanchett

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ