Follow us

Αλίκη Βουγιουκλάκη | Το άκρως θηλυκό άρωμα που φορούσε όλη τη ζωή της

Το αγαπημένο της άρωμα είναι αυτό που ενθουσίασε και τον Γιώργο Κωνσταντίνου στην ταινία "Χτυποκάρδια στο Θρανίο".

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Κοριτσάκι στην καρδιά από την αρχή μέχρι το τέλος, εξαιρετικά γλυκιά και ταυτόχρονα δυναμική, όποτε χρειαζόταν, η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα μπορούσε παρά να φορά ένα girly και ταυτόχρονα αισθησιακό άρωμα. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποια ήταν η αρωματική υπογραφή της μεγαλύτερης star του παλιού ελληνικού κινηματογράφου;

Έλενα Χριστοπούλου | Το γαλλικό άρωμα που φορά κάθε μέρα

Το αγαπημένο άρωμα της Άλικης Βουγιουκλάκη

Το αγαπημένο άρωμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν ήταν άλλο από το Miss Dior Original Eau de Toilette του οίκου Dior. Πρόκειται για το πρώτο άρωμα του Christian Dior, το οποίο μάλιστα είχε δημιουργήσει έχοντας σαν μούσα του την αδερφή του.

Δωροθέα Μερκούρη | Το άρωμα που φορά εδώ και χρόνια θυμίζει ταξίδι στη Ν.Ιταλία

To Eau de Toilette Originale ανήκει πλέον στο πάνθεον των κλασικών αρωμάτων. Οι απίστευτα ντελικάτες νότες γάλβανου προσδίδουν απόλυτη φρεσκάδα στη λουλουδένια του καρδιά από γιασεμί και absolute από τριαντάφυλλα της Grasse, ενώ το αιθέριο έλαιο από πατσουλί το κάνει ακόμα πιο μεθυστικό.

Αλίκη Βουγιουκλάκη | Το άκρως θηλυκό άρωμα που φορούσε όλη τη ζωή της

"Αυτό ήταν το άρωμα που φορούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη", λέει ο Fragrance Expert του οίκου Dior, Νίκος Αγγελάκης, δείχνοντάς μας το Eau de Toilette Originale. Η ηθοποιός είχε αναφερθεί μάλιστα σε αυτό στην ταινία Χτυποκάρδια στο Θρανίο, όταν ο Γιώργος Κωνσταντίνου της είχε πει ότι μυρίζει πολύ όμορφα. "Τα μαλλιά σας αναδύουν ένα άρωμα μεθυστικό", λέει χαρακτηριστικά. "Μήπως σας ενοχλεί; Miss Dior είναι", λέει εκείνη. "Όχι κάθε άλλο", απαντά ο ηθοποιός.

Η ηθοποιός φορούσε το συγκεκριμένο άρωμα για δεκαετίες και δεν το άλλαζε με κανένα άλλο. Ο μύθος λέει μάλιστα ότι τελείωνε ένα μπουκάλι των 100ml κάθε εβδομάδα.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου | Το ελαφρύ, φλοράλ άρωμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ