Follow us

3+1 #InstaWorthy τρόποι να δέσεις το μαντήλι στα μαλλιά σου

Στο νέο βίντεο #BeautyStarsFest η beauty director, Βίκυ Χριστοπούλου, και η beauty editor, Σοφία Ιωάννου, παρουσιάζουν τέσσερις κομψούς τρόπους να δέσεις ένα μαντήλι στα μαλλιά σου φέτος το καλοκαίρι.

μαντήλια στα μαλλιά Splash News/Ideal Image

Τα μαντήλια δεν είναι απλά ο πιο εύκολος τρόπος να προστατεύσεις τα μαλλιά σου από τον ήλιο, να τα μαζέψεις πίσω ή να κρύψεις μία bad hair day. Είναι το μεγαλύτερο hair trend σύμφωνα όχι μόνο με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας (βλ. Versace, Anna Sui, Giorgio Armani κ.ά) αλλά και τις πιο διάσημες fashion influencers.

Μην ψάχνεις άλλο | Αυτά είναι τα ωραιότερα χτενίσματα για φορέματα με έναν ώμο

Στο νέο βίντεο #BeautyStarsFest η beauty director, Βίκυ Χριστοπούλου, και η beauty editor, Σοφία Ιωάννου, παρουσιάζουν τέσσερις κομψούς τρόπους να δέσεις ένα μαντήλι στα μαλλιά σου φέτος το καλοκαίρι για να αναβαθμίσεις κάθε εμφάνισή σου, από την πιο casual στην παραλία, μέχρι την πιο dressy στο bar ή το εστιατόριο στο νησί.

Τα ωραιότερα καλοκαιρινά μανικιούρ για κοντά νύχια

Είτε σου αρέσουν οι πλεξούδες, είτε τα buns, είτε οι αλογοουρές, στο παρακάτω βίντεο σίγουρα θα βρεις ένα πρωτότυπο hairstyle για να υιοθετήσεις κι εσύ τη μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού:

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ