Follow us

#HairGoals | 3 τρόποι να αποκτήσεις μαλλιά σαν των influencers

Το κούρεμα, που κάνουν, το εργαλείο styling, που χρησιμοποιούν και η ρουτίνα περιποίησης, που ακολουθούν.

street style Pixel Formula

Κάθε τους φωτογραφία, είτε στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, είτε στο street style, μοιάζει με διαφήμιση για σαμπουάν. Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι πιο διάσημες influencers κι έχουν πάντα τόσο υπέροχα μαλλιά; Δες παρακάτω τα τρία πράγματα που μπορείς να κάνεις κι εσύ για να γίνεις αντάξια του #HairGoals:

Κάνε το κατάλληλο κούρεμα

Αν θέλεις να αποκτήσεις ένα εντυπωσιακό hair look, σαν εκείνο που έχουν οι πιο διάσημες influencers, θα πρέπει να ξεκινήσεις κάνοντας το κατάλληλο κούρεμα. Τα περισσότερα it girls έχουν υιοθετήσει ένα layered κούρεμα αλά Jennifer Aniston, το οποίο χαρακτηρίζεται από διακριτικό φιλάρισμα σε όλα τα σωστά σημεία-κυρίως γύρω από το πρόσωπο- δημιουργώντας την ψευδαίσθηση πιο έντονων ζυγωματικών, αλλά και μιας πιο voluminous κουπ.

Loading...


Director's Note: Μην ξεχνάς να ανανεώνεις το κούρεμά σου κάθε 6 εβδομάδες, έτσι ώστε να δείχνει αψεγάδιαστο και τα μαλλιά σου απόλυτα υγιή.

Πολύ απλά, αγόρασε το Airwrap της Dyson

Αναρωτιέσαι πώς πετυχαίνουν τόσο "αφράτα" γεμάτα όγκο hair looks; Με ένα scroll στο TikTok ή στο Instagram θα σου λυθεί η απορία. Όχι, δεν χτενίζονται κάθε πρωί από επαγγελματίες κομμωτές, όσο περίεργο και να σου ακούγεται. Έχουν όλες στο boudoir τους το το πρωτοποριακό Airwrap της Dyson.

Σίγουρα το έχεις ακούσει. Ξέρεις όμως τι είναι; Πρόκειται για ένα multistyler, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για να φορμάρεις τα μαλλιά σου όσο είναι ακόμα νωπά χωρίς να χρησιμοποιεί υπερβολική θερμότητα, και άρα να ταλαιπωρεί την τρίχα.

#HairGoals | 3 τρόποι να αποκτήσεις μαλλιά σαν των influencers

Είναι εμπνευσμένο από επαγγελματίες κομμωτές κι αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda για να φορμάρει τα μαλλιά. Πρόκειται για ένα αεροδυναμικό φαινόμενο που έλκει, κατευθύνει και τυλίγει τα μαλλιά γύρω από τον κύλινδρο χωρίς να απαιτούνται πιάστρες, γάντια ή άβολες κινήσεις τυλίγματος, χαρίζοντας έτσι μπούκλες και κυματισμούς με υπέροχο όγκο και κίνηση, που όμως φαίνονται απόλυτα φυσικοί, ανάλαφροι και "αφράτοι".

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του, που το κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα hot tools είναι το μικρό αλλά ισχυρό ψηφιακό μοτέρ V9 υψηλής απόδοσης της Dyson και ο ειδικός αισθητήρας, που ανιχνεύει τη θερμοκρασία του αέρα 40 φορές/δευτερόλεπτο και προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα ώστε να αποτρέπεται η φθορά της τρίχας.

dyson

Το Airwrap έρχεται σε μία πολυτελή δερμάτινη θήκη συνοδευόμενο από έξι εξαρτήματα, το κάθε ένα ειδικό για διαφορετικά στυλ: Κυλίνδρους Airwrap 30 mm και 40 mm για μπούκλες με όγκο και χαλαρούς κυματισμούς αντίστοιχα, σκληρή βούρτσα ισιώματος για λεία μαλλιά χωρίς να φριζάρουν, μαλακή βούρτσα ισιώματος για ένα πιο χαλαρό, ίσιο αποτέλεσμα, στρογγυλή βούρτσα που δίνει όγκο και σχήμα σε πιο αδύναμα μαλλιά καθώς κι έναν στεγνωτήρα προφορμαρίσματος, που φέρνει τα υγρά μαλλιά σε μια ημίστεγνη κατάσταση, ώστε να είναι έτοιμα για το φορμάρισμα.

dyson

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν με ένα μόνο εργαλείο, μπορείς να πετύχεις ολόισια, σγουρά και κυματιστά μαλλιά, αλλά και blowouts, σαν κι εκείνα που βλέπεις συνέχεια στο Instagram, εύκολα και γρήγορα και -το κυριότερο- χωρίς να ταλαιπωρήσεις την τρίχα.

Loading...


Χρειάζεσαι ένα ακόμα push για να ενδώσεις στο πολυτελές άγγιγμά του; Απλά ρίξε μια ματιά στα περισσότερα από 2.500.000.000 βίντεο με το #dysonairwrap στο TikTok.

Δώσε έμφαση στην περιποίηση των μαλλιών σου

Αν ενσωματώσεις το Airwrap της Dyson στην styling routine σου κάνεις ήδη περισσότερα για την υγεία των μαλλιών σου από την πλειονότητα των γυναικών, που ακόμα χρησιμοποιεί κλασικά hot tools.

Loading...

Για να πας την περιποίησή τους ένα βήμα παρακάτω, επένδυσε στην ενυδάτωσή τους χρησιμοποιώντας ποιοτικά σαμπουάν, conditioners, μάσκες και έλαια, ενώ -αν το budget σου το επιτρέπει- μην ξεχνάς να κλείνεις ραντεβού στο κομμωτήριο κάθε 2-3 μήνες για μία θεραπεία αναδόμησης.

info
Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και το Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ