Follow us

Βιταμίνη C | Ο σύμμαχός σου στην αντιοξειδωτική προστασία το καλοκαίρι (και όχι μόνο)

Η νέα ενυδατική κρέμα της Avon θα σου εξασφαλίσει όλα τα οφέλη της Βιταμίνης C στο δέρμα σου.

skin iStock

Η βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) είναι η ισχυρότερη υδατοδιαλυτή βιταμίνη του οργανισμού μας με αναμφισβήτητα οφέλη γι᾽αυτόν, αφού προστατεύει από τη φωτογήρανση, καταπολεμά τις δυσχρωμίες, βελτιώνει την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας, διατηρεί τη φυσική υγρασία της και ενισχύει την αντηλιακή προστασία αλλά και την παραγωγή κολλαγόνου. Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την όψη των λεπτών γραμμών και κάνει το δέρμα να δείχνει (και να είναι) πιο φωτεινό, λείο και υγιές.

Το θετικό με τη βιταμίνη C είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ᾽όλη τη διάρκεια του χρόνου,επομένως και τους καλοκαιρινούς μήνες, ιδιαίτερα το βράδυ, προστατεύοντας από τις οξειδωτικές φθορές και ενισχύοντας την αναγέννηση της επιδερμίδας μετά την έκθεση στον ήλιο.

Η Avon παρουσιάζει τη νέα ενυδατική κρέμα Anew Vitamin C Daily Defence Moisturiser, μια σταθερή μορφή βιταμίνης C, ως μια εξαιρετικά ελαφριά φροντίδα ημέρας για όλες τις ηλικίες. Η σύνθεση που απορροφάται γρήγορα με ενσωματωμένο δείκτη αντηλιακής προστασίας 50 προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες χάρη στην αντιοξειδωτική βιταμίνη C ενώ χαρίζει ενυδάτωση μέχρι και για 24 ώρες. Επιπλέον, το ματ φινίρισμά της την καθιστά ένα τέλειο primer για το μακιγιάζ. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και κάνει αμέσως την επιδερμίδα να δείχνει πιο λαμπερή.

Βιταμίνη C | Ο σύμμαχός σου στην αντιοξειδωτική προστασία το καλοκαίρι (και όχι μόνο)

Μπορείς να τη βρεις online στο www.avoncosmetics.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ