Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου υιοθέτησε το nail trend που αγαπούν οι πιο κομψές γυναίκες τώρα

Το μανικιούρ που επέλεξε για την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας είναι η επιτομή της αβίαστης κομψότητας.

Τόνια Σωτηροπούλου Instagram

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία πρόκειται να παρευρεθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας μέσα στις επόμενες μέρες.

Hailey Bieber | Η φθινοπωρινή εκδοχή των glazed donut nails ειναι απλά υπέροχη

Το απαραίτητο self care μετά τις διακοπές περιελάμβανε φυσικά και ένα ραντεβού στο αγαπημένο της nail salon για την περιποίηση των άκρων της. Η ηθοποιός αντί να επιλέξει ένα κλασικό φθινοπωρινό μανικιούρ σε σκούρο χρώμα, προτίμησε να υιοθετήσει μία από τις μεγαλύτερες μίνιμαλ τάσεις στα νύχια της σεζόν.

Η Τόνια Σωτηροπούλου υιοθέτησε το nail trend που αγαπούν οι πιο κομψές γυναίκες τώρα

Ο λόγος για το naked manicure, την τάση που εδραίωσαν κορυφαίοι οίκοι μόδας κατά τη διάρκεια των fashion weeks του περασμένου Φεβρουαρίου και λατρεύουν αυτήν την στιγμή οι πιο stylish γυναίκες.

Italian Manicure | Η νέα μεγάλη τάση για κοντά νύχια έχει την έγκριση των Μιλανέζων

Η τάση στοχεύει στη συνολική υγεία των νυχιών και αποκλείει τη χρήση "σκληρών" συστατικών, που συναντώνται στις περισσότερες τεχνικές μανικιούρ και πεντικιούρ, όπως το shellac. Καλεί για καλοσχηματισμένα νύχια και προσεκτικά περιποιημένα επωνύχια, που συνθέτουν ένα κομψό μανικιούρ, που ταιριάζει σε κάθε περίσταση και με κάθε outfit. Τα νύχια είτε βάφονται με ένα ημιδιάφανο nude βερνίκι, είτε απλά με μία στρώση glossy top coat.

Η Jennifer Lopez υιοθέτησε μια ιδιαίτερη εκδοχή του κλασικού γαλλικού μανικιούρ που πρέπει να δεις (και να υιοθετήσεις)

Naked Mani | Η νέα μεγάλη τάση στα νύχια

Loading...

Όπως προαναφέρθηκε, το naked manicure είχε έντονη παρουσία στα FW22-23 shows των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Τα νύχια των μοντέλων στο FW22-23 show του οίκου Chanel ήταν κοντά, στρογγυλεμένα και nude -ένα από τα αγαπημένα μανικιούρ του οίκου.

Loading...
Loading...

Την τάση επιβεβαίωσαν και πολλοί ακόμα οίκοι, όπως οι Jason Wu, Ulla Johnson και Jonathan Simkhai, συνοδεύοντας τις συλλογές τους με ανοιχτόχρωμα μπεζ, σχεδόν "γυμνά" μανικιούρ.

Glazed Tips | Η μίνιμαλ τάση στα νύχια που θα βλέπεις παντού τους επόμενους μήνες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ