Follow us

Italian Manicure | Η νέα μεγάλη τάση για κοντά νύχια έχει την έγκριση των Μιλανέζων

Το nail trend που έχει γίνει viral στο TikTok.

κοντά νύχια 2022 Pixel Formula

Εντυπωσιακά τα πολύ μακριά νύχια, δεν αντιλέγουμε, αλλά επειδή σε αντίθεση με τις Jennifer Lopez και Kylie Jenner του κόσμου οι περισσότερες γυναίκες πρέπει να μαγειρέψουν, να χρησιμοποιήσουν το πληκτρολόγιο στη δουλειά ή να φροντίσουν τα παιδιά τους, τα κοντά νύχια είναι συχνά η πιο δημοφιλής, αλλά και πιο πρακτική επιλογή. Τα καλά νέα είναι ότι οι Μιλανέζες βρήκαν τον πιο εύκολο τρόπο να κάνουν τα νύχια τους να δείχνουν πιο μακριά, αλλά και πιο κομψά. Ιδού όσα πρέπει να ξέρεις για το italian manicure, τη νέα μεγάλη τάση για κοντά νύχια 2022:

Μην ψάχνεις άλλο | Η Μαρίζα Ρίζου έκανε το πιο κομψό μανικιούρ για κοντά νύχια

Κοντά νύχια 2022 | Η νέα τάση που αγαπούν στο Μιλάνο

Η νέα beauty εμμονή του TikTok ακούει στο όνομα "italian manicure" και στην ουσία πρόκειται για έναν ευρηματικό τρόπο να φαίνονται τα νύχια πιο μακριά, ο οποίος κατάφερε να γίνει viral χάρη στην manicurist Alexandra Teleki.

Τα ωραιότερα καλοκαιρινά μανικιούρ για κοντά νύχια

Τι είναι το italian manicure;

Μετά την εφαρμογή του base coat και του χρώματος, η manicurist χρησιμοποιεί ένα πολύ λεπτό πινέλο προηγουμένως βυθισμένο στο ασετόν για να δημιουργήσει ένα πολύ μικρό κενό μεταξύ της βάσης και των πλαϊνών των νυχιών και του βερνικιού. Το μανικιούρ φυσικά ολοκληρώνεται με την εφαρμογή του top coat και ενός ελαίου στα επωνύχια.

Loading...

Η Alexandra υποστηρίζει πως είδε τη συγκεκριμένη τεχνική για πρώτη φορά πριν χρόνια στο Μιλάνο κι έκτοτε την ακολουθεί πιστά.

Summer Nail Art | 5 Ελληνίδες influencers προτείνουν τα ωραιότερα σχέδια για τα νύχια

Γιατί αξίζει να υιοθετήσεις το trend;

Αν και το κενό, που δημιουργείται κατά το ιταλικό μανικιούρ, μετά βίας φαίνεται, δημιουργεί την ψευδαίσθηση πιο μακριών νυχιών, ενώ κάνει τη συνολική εικόνα του μανικιούρ να δείχνει πιο "καθαρή".

Δες το βίντεο με την τεχνική:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ