Follow us

Ντορέττα Παπαδημητρίου | Φουλ ανανεωμένη με το χρώμα μαλλιών που προτιμούν και οι πιο διάσημες trendsetters

Mε μια πολύ φωτεινή απόχρωση του ξανθού υποδέχτηκε τη νέα σεζόν η ηθοποιός.

Ντορέττα Παπαδημητρίου Instagram

Με νέο χρώμα στα μαλλιά ξεκίνησε τη σεζόν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, καλωσορίζοντας το φθινόπωρο με τον καλύτερο τρόπο. Η ηθοποιός αποφάσισε να φρεσκάρει το χαρακτηριστικό golden blonde της με έναν ακόμη πιο φρέσκο και γλυκό τόνο του ξανθού, που μάλιστα τυχαίνει να αποτελεί την αγαπημένη απόχρωση των μεγαλύτερων fashionistas και influencers του πλανήτη.

Οι 10 celebrities που αποδεικνύουν ότι τα τέλεια lob κουρέματα υπάρχουν και ταιριάζουν σε όλες

Το honey blonde είναι μια γλυκιά εκδοχή του ξανθού που μπορεί να διανθίζεται με πολύ ανοιχτές, μελί ανταύγειες ώστε να δίνεται μια ενδιαφέρουσα διάσταση στο χρώμα. Αυτή ακριβώς η βαφή κολακεύει τη γοητευτική ηθοποιό, αφού ταιριάζει απόλυτα στα χρώματά της και τα αναδεικνύει στο φουλ.

Υπεύθυνος γι᾽αυτἠ την αλλαγή είναι ο πολύ γνωστός και ταλαντούχος colourist και hairstylist, Νικόλας Βιλλιώτης, στα χέρια του οποίου αφήνονται πολλές Ελληνίδες celebrities. Δεν υπήρχε καταλληλότερος λοιπόν από τον ίδιο για να εμπιστευτεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου επιστρέφοντας από τις διακοπές της - και έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το πόσο σημαντική είναι η σωστή φροντίδα και αναδόμηση των μαλλιών μετά τις διακοπές από τον κομμωτή μας.

Δες το νέο της look:

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ