Σκέφτεσαι να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά; Αυτά είναι τα πιο κολακευτικά καρέ της χρονιάς

Ιδανικά για εσένα που θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή τώρα το φθινόπωρο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αποφάσισες να κάνεις μια νέα αρχή φέτος το φθινόπωρο και να κόψεις τα μαλλιά σου; Μην κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο πριν δεις τα πέντε πιο κομψά κοντά καρέ για το 2022, που ακολουθούν:

Frame Cut | Το νέο it κούρεμα της σεζόν ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου

Τα 5 ωραιότερα κοντά καρέ για το 2022

Curtain Bob /Round Bob

Ένα από τα πιο ωραία κοντά καρέ για το 2022 είναι το λεγόμενο curtain bob. Φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού, είναι αυστηρό και εξαιρετικά κολακευτικό για τις γυναίκες, που έχουν πιο μακρύ λαιμό. Συνήθως συνδυάζεται με χωρίστρα στη μέση, κάτι που το κάνει ένα από τα πιο μίνιμαλ cuts της λίστας.

Boticcelli Bob

Πρόκειται για ένα πολύ αυστηρό καρέ, ιδιαίτερα κολακευτικό για στρογγυλά και τετράγωνα πρόσωπα. Χαρακτηρίζεται από χωρίστρα στη μέση και natural looking κυματισμούς, που του χαρίζουν διακριτικό όγκο και κίνηση.

Η Kate Middleton υποδέχτηκε το φθινόπωρο με ένα ολοκαίνουριο κούρεμα

Midi Bob

Ακριβώς όπως η midi φούστα, έτσι και το midi bob δεν είναι ούτε πολύ κοντό, ούτε πολύ μακρύ. Φτάνει συνήθως μέχρι το ύψος των ώμων κι έχει αυστηρό χαρακτήρα, κάτι που το κάνει εξαιρετικά ευέλικτο στο καθημερινό styling.

Bottleneck bob

Εμπνευσμένο από το σχήμα του μπουκαλιού, που είναι πιο στενό στο πάνω μέρος και πιο φαρδύ στο κάτω, το bottleneck bob είναι πιο "λεπτό" κοντά στις ρίζες, και "ανοίγει" στο ύψος των ματιών και των ζυγωματικών, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο έντονα.

Φθινοπωρινό μανικιούρ 2022 | Τα χρώματα που επιλέγουν οι πιο ενημερωμένες Ελληνίδες influencers

Flicky Bob

Το flicked-out ή flicky bob φτάνει λίγο πιο κάτω από το πηγούνι ή μέχρι το ύψος των ώμων, ενώ οι άκρες του είναι γυρισμένες προς τα έξω, ένα χαρακτηριστικό, το οποίο του χαρίζει του ένα preppy στιλ, που θυμίζει τα '50s και '60s.

Layered Bob

Μπορεί να φημολογείται ότι τα blunts cuts θα είναι η νέα μεγάλη τάση στα μαλλιά, ωστόσο μέχρι στιγμής τα φιλαριστά καρέ εξακολουθούν να διατηρούν την κυριαρχία τους. Τρανό παράδειγμα το layered bob, που υιοθέτησε πρόσφατα η Elsa Hosk. Συνδύασέ το με έντονη χωρίστρα στο πλάι και θα έχεις ένα από τα πιο ωραία κοντά καρέ του 2022.

Θες μια αλλαγή; Τα 5 κουρέματα που αξίζει να υιοθετήσεις φέτος το φθινόπωρο