Follow us

Fall nails 2022 | Τα χρώματα που επιλέγουν οι πιο ενημερωμένες Ελληνίδες influencers

Πάρε ιδέες για να υποδεχτείς το φθινόπωρο με στιλ.

νύχια φθινόπωρο 2022 Instagram

Τα sundresses και τα shorts εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ντουλάπας. Αφού ο καιρός δεν επιτρέπει ακόμα τα πουλόβερ και τα jean jackets, μπορείς να καλωσορίσεις το φθινόπωρο αλλάζοντας το μανικιούρ σου. Οι Ελληνίδες influencers έχουν να σου δώσουν τις πιο ωραίες ιδέες για νύχια για το φθινόπωρο 2022, που θα σε κάνουν να απαρνηθείς τα παστέλ και τα φωτεινά χρώματα του καλοκαιριού.

Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε την πιο hot right now τάση στα νύχια

Νύχια φθινόπωρο 2022 | Τα αγαπημένα χρώματα των Ελληνίδων influencers

Πρώτο χρώμα στις προτιμήσεις των Ελληνίδων influencers ήρθε το κόκκινο με την Σουζάνα Κεγγίτση να βάφει τα αμυγδαλωτά νύχια της σε μια σκουρόχρωμη απόχρωση του και την Κλειώ Στασινού να προτιμά ένα πιο φωτεινό κόκκινο για τα κοντά νύχια της.

Η Βασιλική Ρούσσου ως σωστή fashionista υιοθέτησε την τάση του Barbiecore επιλέγοντας μια φούξια/magenta απόχρωση για τα νύχια της, ενώ διακόσμησε το δείκτη της με θαλασσί λουλούδια.

Η Kate Middleton υποδέχτηκε το φθινόπωρο με ένα ολοκαίνουριο κούρεμα

Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε την πιο μεγάλη τάση της χρονιάς, τα λεγόμενα glazed doughnut nails, βάφοντας τα νύχια της σε μία ροζ περλέ απόχρωση.

Αντλώντας έμπνευση από τη φθινοπωρινή παλέτα, η Μιρκέτα Βιδάλη επέλεξε μια πορτοκαλί απόχρωση, ενώ η Δώρα Κατσικογιάννη φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά σε φθινοπωρινό mood κάνοντας ένα πολύ κομψό καφέ μανικιούρ.

Η Κλέλια Ανδριολάτου από την άλλη έκανε μια safe, αλλά πάντα stylish επιλογή βάφοντας τα νύχια σε με ένα glossy nude βερνίκι. Την "ασφαλή" οδό πήρε και η Μαρία Παπαγεωργίου κάνοντας ένα πάντα on trend γαλλικό μανικιούρ.

5+1 νέα αρώματα που θα γίνουν ανάρπαστα φέτος το χειμώνα

Βασιλική Ρούσσου

Loading...

Κλειώ Στασινού

Loading...

Βάσια Κωσταρά

Loading...

Μαρία Παπαγεωργίου

Fall nails 2022 | Τα χρώματα που επιλέγουν οι πιο ενημερωμένες Ελληνίδες influencers

Σουζάνα Κεγγίτση

Loading...

Δώρα Κατσικογιάννη

Loading...

Μιρκέτα Βιδάλη

Loading...

Κλέλια Ανδριολάτου

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ