Follow us

Casa de Beauté | Το σπίτι της ομορφιάς στο Χολαργό

Εδώ θα απολαύσεις μία ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης.

MissBloom TEAM
woman, face iStock

Η σύγχρονη γυναίκα διαθέτει πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα, παράλληλα νιώθει την ανάγκη να περιποιηθεί τον εαυτό της, ενώ είναι ιδιαίτερα επιλεκτική. Αναζητά έναν οικείο χώρο που θα της προσφέρει τη χαλάρωση και αναζωογόνηση που τόσο χρειάζεται, ενώ παράλληλα θα της παρέχει όλες τις υπηρεσίες περιποίησης στο ίδιο περιβάλλον.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες του Casa de Beauté, λίγα μόλις μέτρα από το μετρό του Χολαργού, αναλαμβάνουν να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Casa de Beauté | Το σπίτι της ομορφιάς στο Χολαργό

Το Casa de Beauté δεν είναι ένα παραδοσιακό κέντρο ομορφιάς. Όπως λέει και το όνομα, το Casa de Beauté είναι το "σπίτι" της ομορφιάς, αλλά και της χαλάρωσης. Θέλουν οι φιλοξενούμενοι του "σπιτιού" να φεύγουν ακόμα πιο όμορφοι και περιποιημένοι απ‘ ότι πριν, αλλά παράλληλα να ευχαριστιούνται την διαμονή και την φιλοξενία. Έτσι, τους υποδέχονται με μουσική, καφέ, ποτό σε έναν κομψό χώρο.

Το Casa de Beauté παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες περιποίησης ονυχοπλαστικής, περιποίησης προσώπου, σώματος, φρυδιών, βλεφαρίδων και αποτρίχωσης. Επιπλέον η ομάδα του Casa de Beauté έχει επιλέξει ιδιαίτερα προϊόντα περιποίησης τα οποία μπορούν οι επισκέπτες να προμηθευτούν ώστε να μεταφέρουν την εμπειρία του Ινστιτούτου στο σπίτι.

casadebeaute.gr

Φανερωμένης 9, Χολαργός

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ