Follow us

Πιο όμορφη από ποτέ η Δανάη Λιβιεράτου | Υποδέχτηκε το φθινόπωρο με νέο κούρεμα και σούπερ μαλλιά

Η 20χρονη καλλονή αποχωρίστηκε τα xxl μαλλιά της.

Δανάη Λιβιεράτου Instagram

Μπορεί να ταξιδεύει αρκετά συχνά, με τη Νότια Γαλλία να αποτέλεσε τον πιο πρόσφατο προορισμό που επισκέφτηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Δανάη Λιβιεράτου ωστόσο δεν παρέλειψε να κλείσει ραντεβού με τον αγαπημένο της κομμωτή για να περιποιηθεί τα μαλλιά της.

Όπως πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, το πρώτο μέλημα όλων μας είναι να φρεσκάρουμε το κούρεμα ή το χρώμα μας, ώστε να υποδεχτούμε το φθινόπωρο με σούπερ ανανεωμένα μαλλιά, χωρίς ταλαιπωρημένες άκρες και ψαλίδα. Αυτό φαίνεται ότι το τηρεί πιστά η 20χρονη τραγουδίστρια, αν κρίνουμε μάλιστα και από τα πάντα φροντισμένα, λαμπερά μαλλιά της.

Έτσι, η καλλονή κόρη της Εύης Αδάμ αποφάσισε να φρεσκάρει το χρώμα, που είχε ανοίξει πολύ από τον ήλιο, αλλά και να αφαιρέσει αρκετούς πόντους, αποχωριζόμενη έτσι τα xxl μαλλιά της. Το αποτέλεσμα; Τα άλλοτε μακριά, μέχρι τη μέση της, μαλλιά τώρα φτάνουν λίγο πιο πάνω από το στήθος, είναι υγιή και περιποιημένα χωρίς ψαλίδα και ακτινοβολούν λάμψη, με τη νέα, honey blonde βαφή της.

Στο κομμωτήριο η Μαρία Μπεκατώρου | Το φωτεινό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της είναι ό, τι πιο hot-right-now

Θυμήσου το πριν:

Loading...

Η διαδικασία:

Πιο όμορφη από ποτέ η Δανάη Λιβιεράτου | Υποδέχτηκε το φθινόπωρο με νέο κούρεμα και σούπερ μαλλιά

Και το μετά:

δανάη λιβιερατου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ