Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Το μακιγιάζ της στη βάπτιση των διδύμων μοιάζει βγαλμένο από σελίδες high fashion περιοδικού

Η λεπτομέρεια στο eye look της που ελάχιστοι παρατήρησαν.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα NDP

Σήμερα στις 6 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η βάπτιση των δίδυμων κορών της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, Φιλίππα και Αριάνα, στον Πλατύ Γιαλό στη Μύκονο παρουσία φίλων και συγγενών της οικογένειας.

Η Ιωάννα Πηλιχού υιοθέτησε ένα από τα πιο κολακευτικά κουρέματα για λεπτά μαλλιά

Για την περίσταση η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε μια εντυπωσιακή μακριά see through τουαλέτα με λεπτομέρειες από ροζ λουλούδια, στρας και φτερά, δημιουργία της Celia Kritharioti.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Αυτό είναι το Zara άρωμα που αγοράζει ξανά και ξανά

Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε από μία ρομαντική loose γαλλική πλεξούδα και ένα λαμπερό μακιγιάζ σε rose gold αποχρώσεις. Πιο συγκεκριμένα, τα μάτια της είχαν τονιστεί από μία γραμμή μαύρο eyeliner, ενώ σε όλο το κινητό βλέφαρο είχε εφαρμοστεί μια ροζ χρυσή σκιά, που τους χάριζε λάμψη. Η επιδερμίδα της ήταν glowy με έντονο ροζ ρουζ στα μήλα, τα φρύδια της καλοσχηματισμένα και πλούσια, ενώ τα χείλη της έδειχνα έξτρα ζουμερά χάρη σε ένα ροζ gloss. Αυτό που ελάχιστοι παρατήρησαν είναι ότι στην άκρη του κάθε ματιού, είχε τοποθετήσει από δύο ροζ στρας αντί για winged eyeliner, κάτι που έκανε το μακιγιάζ της να δείχνει ακόμα πιο αιθέριο και τη συνολική της εμφάνιση να μοιάζει βγαλμένη από high fashion περιοδικό.

Δες το μακιγιάζ:

Χριστίνα Μπόμπα | Το μακιγιάζ της στη βάπτιση των διδύμων μοιάζει βγαλμένο από σελίδες high fashion περιοδικού
Χριστίνα Μπόμπα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ