Σοφία Χατζηπαντελή | Το αγαπημένο της άρωμα είναι τόσο έντονο που μυρίζει και την επόμενη μέρα

Το θηλυκό eau de parfum που δεν αλλάζει με τίποτα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το My Style Rocks επέστρεψε με πλήρως ανανεωμένο cast, υποσχόμενο ότι αυτή η σεζόν θα είναι και η πιο συναρπαστική. Δίπλα στον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Δημήτρη Σκουλό, φέτος εμφανίστηκε και η Σοφία Χατζηπαντελή, ίσως το πιο "συγκλό" new entry, τόσο χάρη στην ιδιαίτερη εμφάνισή της, όσο και στην αναζωογονητικά φρέσκια αντίληψή της για την ομορφιά.

Αποπνέοντας δυναμισμό κι αυτοπεποίθηση σε κάθε της βήμα on και off runway, δεν μπορέσαμε παρά να αναρωτηθούμε ποιο είναι το άρωμα αφήνει στο πέρασμά της. Με μεγάλη προθυμία, μας έλυσε η ίδια την απορία.

Σοφία Χατζηπαντελή | 15 φωτογραφίες της νέας κριτού του GNTM που αποδεικνύουν ότι το unibrow είναι το πιο όμορφο beauty statement

Το αγαπημένο άρωμα της Σοφίας Χατζηπαντελή

Όπως μας αποκαλύπτει, το αγαπημένο της άρωμα είναι το So Scandal! Eau de Parfum του οίκου Jean Paul Gaultier. "Είναι πολύ νοσταλγικό για εμένα, γιατί είμαι μέλος της οικογένειας Jean Paul Gaultier, αλλά αγαπώ επίσης και το πώς μυρίζει", λέει εξηγώντας τους λόγους, που το ξεχωρίζει. "Έχει μία τόσο θηλυκή εσάνς κατά τη γνώμη μου", προσθέτει.

Το συγκεκριμένο άρωμα του 2020, δημιουργία των αρωματοποιών Fabrice Pellegrin και Daphné Bugey, είναι ιδανικό για εσένα που αγαπάς τα γλυκά φλοράλ αρώματα, αφού έχει νότες από σμέρουρα, τουμπερόζα, άνθη πορτοκαλίας, γάλα και γιασεμί.

Ελένη Τσολάκη | Το εθιστικό άρωμα που φορά απ' όταν ήταν 18 χρονών

Ένα από τα χαρακτηριστικά του που το κάνει τόσο αγαπητό μεταξύ των beauty lovers είναι η μεγάλη διάρκειά του, με πολλές από τις θαυμάστριές του να εξομολογούνται πως μπορούν να το μυρίσουν τα ρούχα τους ακόμα και την επόμενη μέρα.

Ανθή Βούλγαρη | Το άρωμα καθαριότητας που δεν αλλάζει με τίποτα