Follow us

Ανθή Βούλγαρη | Το άρωμα καθαριότητας που δεν αλλάζει με τίποτα

"Πάντα με ρωτάνε τι φοράω".

Ανθή Βούλγαρη Instagram

Σου έχει τύχει ποτέ να φοράς ένα άρωμα μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής σου κι ύστερα όταν το μυρίζεις ξανά μετά από χρόνια να μεταφέρεσαι νοητά σε εκείνη την περίοδο; Αυτό ακριβώς παθαίνει η Ανθή Βούλγαρη, κάθε φορά που μυρίζει το αγαπημένο της άρωμα, εκείνο που φορούσε την ημέρα του γάμου της.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Αυτό είναι το Zara άρωμα που αγοράζει ξανά και ξανά

Το αγαπημένο άρωμα της Ανθής Βούλγαρη

Όπως μας αποκαλύπτει η ίδια, το αγαπημένο της άρωμα είναι το Nomade Eau De Parfum του οίκου Chloé. "Τρελαίνομαι για αυτό", λέει χαρακτηριστικά.

Ανθή Βούλγαρη | Το άρωμα καθαριότητας που δεν αλλάζει με τίποτα

Πρόκειται για το άρωμα, που φορούσε στο γάμο της πριν δύο χρόνια κι από τότε δεν το αποχωρίζεται, όπως μας λέει. "Μου αρέσει γιατί είναι δυναμικό, αλλά ταυτόχρονα και διακριτικό. Σου αφήνει μια μόνιμη αίσθηση καθαριότητας", εξηγεί. "Πάντα με ρωτάνε τι φοράω", αποκαλύπτει.

Ανθή Βούλγαρη άρωμα

Τόνια Σωτηροπούλου | Το άκρως θηλυκό άρωμα που φορά εδώ και 20 χρόνια

Λουλουδένιο και φρέσκο, το Nomade Eau De Parfum του οίκου Chloé έχει νότες από εσπεριδοειδή, όπως περγαμόντο, λεμόνι και πορτοκάλι, αλλά και νότες από φρέζια, γιασεμί, ροδάκινο, τριαντάφυλλο, πατσουλί, αμπερόξυλο και σανταλόξυλο. Αν σου αρέσουν οι δροσερές, "καθαρές" εσάνς, πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσεις.

Μαρία Ηλιάκη | Το άρωμα καθαριότητας που φορά εδώ και 10 χρόνια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ