Follow us

Meghan Markle | Το μακιγιάζ με το οποίο "έσπασε" το πρωτόκολλο στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Η επιλογή που σίγουρα θα συζητηθεί.

Meghan Markle Splash News / Ideal Image

H βρετανική βασιλική οικογένεια αποχαιρέτησε σήμερα τη βασίλισσα Ελισάβετ με μια εντυπωσιακή τελετή στο Wesminster Abbey του Λονδίνου. Η Meghan Markle κατάφερε να τραβήξει πάλι όλα τα βλέμματα πάνω της, αφού για μία ακόμα φορά κατάφερε να "σπάσει" το πρωτόκολλο με τις beauty επιλογές της.

Loading...

Για την περίσταση η δούκισσα του Sussex φόρεσε ένα μαύρο midi φόρεμα και ένα μεγάλο μαύρο καπέλο, ενώ μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα voluminous braided bun, χαμηλά στη βάση του αυχένα της. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, έδωσε έμφαση στα μάτια της, υιοθετώντας πολύ έντονα μαύρα smokey eyes, παραβλέποντας για μία ακόμα φορά το πρωτόκολλο, που καλεί τις royals να φορούν φυσικό μακιγιάζ και να αποφεύγουν τα έντονα χρώματα. Οι τελικές πινελιές στο μακιγιάζ της δόθηκαν με ένα φυσικό, ροζ ρουζ στα μήλα και nude pink κραγιόν.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Καμίλα μετά την ανακήρυξή της σε queen consort

Loading...

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά από το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ που η δούκισσα πηγαίνει κόντρα στο Παλάτι. Η δημόσια εμφάνισή της πλάι στον πρίγκιπα Harry, τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton στις 13 Σεπτεμβρίου καθυστέρησε κατά μία ώρα, καθώς φήμες λένε πως δέχτηκε παρατήρηση από το Παλάτι για απρεπές ντύσιμο και χτένισμα κι αναγκάστηκε να αλλάξει.

Όλες οι φορές που η Meghan Markle έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο με τις beauty επιλογές της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ