Follow us

Η Φαίη Σκορδά υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά για αυτήν την σεζόν

Την ίδια τάση είχε υιοθετήσει και η Ελένη Τσολάκη πριν μερικές μέρες.

Φαίη Σκορδά Instagram

Μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις της στο πλατό της νέας εκπομπής της έκανε χθες η Φαίη Σκορδά, υιοθετώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για αυτήν τη σεζόν. Ο λόγος για τους φιόγκους στα μαλλιά, που πολλοί σχεδιαστές προτείνουν ως το must have hair accessory για αυτήν τη σεζόν.

Η Ελεονώρα Μελέτη υιοθέτησε ένα από τα πιο μισητά μανικιούρ όλων των εποχών

Loading...

Πιο συγκεκριμένα, η Ulla Johnson διακόσμησε τις χαμηλές messy αλογοουρές των μοντέλων της με αφράτους, βελούδινους φιόγκους, ενώ η τάση παρουσιάστηκε και στο Fall-Winter 2022-23 του οίκου Chanel, με τα μοντέλα να περπατούν στο catwalk έχοντας στα μαλλιά τους υπερμεγέθεις μαύρους φιόγκους.

Η Εβελίνα Παπούλια υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά για γυναίκες άνω των 50 | Δες το νέο hair look της

Η Φαίη Σκορδά υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά για αυτήν την σεζόν

Για την εμφάνιση της παρουσιάστριας στο πλατό της εκπομπής της, ο αγαπημένος της hairstylist, Βασίλης Μπουλούμπασης, δημιούργησε χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά της κι ύστερα τα κρέπαρε αρκετά στην κορυφή για να τους χαρίσει όγκο πριν τα πιάσει σε ένα half up half down. Η τελική πινελιά δόθηκε με έναν υπερμεγέθη μαύρο φιόγκο, ο οποίος κάλυπτε περίτεχνα το λαστιχάκι.

Φαίη Σκορδά

Την ίδια τάση είχε υιοθετήσει πριν μερικές μέρες και η Ελένη Τσολάκη, πιάνοντας τα μαλλιά της σε μία αλογοουρά και καμουφλάροντας το λαστιχάκι με μία λεπτή μαύρη κορδέλα, δεμένη σε χαλαρό φιόγκο.

Ελένη Τσολάκη

Ελένη Τσολάκη | Το εθιστικό άρωμα που φορά απ' όταν ήταν 18 χρονών

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ