Follow us

Φθινοπωρινό πεντικιούρ '22 | Η Βίκυ Καγιά έκανε το πιο κομψό χρώμα στην πρεμιέρα του GNTM 5

Το ιδανικό χρώμα πεντικιούρ που θα κάνει τα mules σου να δείξουν "ακριβά".

βίκυ καγιά Instagram

Τι κι αν βρισκόμαστε αισίως στα μέσα Σεπτεμβρίου, o καιρός μάς επιτρέπει να φοράμε ακόμα τα αγαπημένα μας mules και πέδιλα, μέχρι να ξεκινήσουν τα πρωτοβρόχια. Πράγμα που σημαίνει ότι θέλουμε και τα νύχια των ποδιών μας να είναι περιποιημένα και βαμμένα στις πιο hot αποχρώσεις του φθινοπώρου.

Κι αν αναρωτιέσαι ποια είναι αυτά, η Βίκυ Καγιά, μια από τις πιο κομψές και always in fashion παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, σού έχει την απάντηση. Η παρουσιάστρια έκανε μια wow εμφάνιση στην πρεμιέρα του GNTM 5 το βράδυ της Δευτέρας, και δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε το πολύ κομψό χρώμα του πεντικιούρ της.

Μανικιούρ στο σπίτι | Το ιδιοφυές hack για να μην λερώνεις με βερνίκι τα πετσάκια σου

Το σκούρο μπορντό ήταν, είναι και θα είναι πάντα μια από τις πιο διαχρονικές επιλογές βερνικιού για τα νύχια μας το φθινόπωρο, είτε πρόκειται για μανικιούρ είτε για πεντικιούρ. Προτείνεται από τους σχεδιαστές κάθε σεζόν ανεξαιρέτως, είναι όσο σκούρο πρέπει για την εποχή ενώ ταιριάζει σχεδόν με όλα. Ταυτόχρονα, αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα, αν σου έχει μείνει ακόμα το μαύρισμα από το καλοκαίρι, ενώ μπορεί να θεωρηθεί και μεταβατική απόχρωση μέχρι να "πιάσουμε" τα πιο χειμωνιάτικα χρώματα. Τέλος, κάνει όλο το outfit να δείχνει "ακριβο" και chic, χάρη στην κλασική διαχρονικότητα που εκπέμπει.

Γαλλικό μανικιούρ | Το genius hack για να το κάνεις μόνη σου σε χρόνο μηδέν

Δες το χρώμα:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ