Follow us

Μανικιούρ στο σπίτι | Το ιδιοφυές hack για να μην λερώνεις με βερνίκι τα πετσάκια σου

Βρήκαμε τον τρόπο για να κάνεις άψογο μανικιούρ στο σπίτι και παράλληλα να ενυδατώνεις φουλ τα άκρα σου.

nails iStock

Σου αρέσουν τα όμορφα, περιποιημένα νύχια ενώ αγαπάς να κάνεις μόνη σου μανικιούρ στο σπίτι, αποφεύγοντας το ημιμόνιμο. Παράλληλα, μπορεί και να διαθέτεις περισσότερα βερνίκια ακόμα και από τα nail salons, ακριβώς επειδή λατρεύεις να εναλλάσσεις τα χρώματα στα νύχια σου σχεδόν κάθε βδομάδα. Αν βρίσκεις τον εαυτό σου σε κάτι από τα παραπάνω, τότε join the club.

Για μερικές από εμάς, είναι ιδιαίτερα απολαυστικό να βάφουμε τα νύχια μας, όσο κι αν γνωρίζουμε ότι το ημιμόνιμο σε γλυτώνει κυριολεκτικά από πολύ κόπο και χρόνο. Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει ταλαιπωρήσει το μανό που δεν στεγνώνει γρήγορα ή το νύχι που χαλάει ακριβώς τη στιγμή που αφαιρείσαι στιγμιαία. Για να μην μιλήσουμε για τη διαδικασία του βαψίματος, που μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα messy.

Τα βερνίκια νυχιών που θα χαρίσουν ένα gel εφέ στο μανικιούρ σου

Πόσες φορές δεν έχει τρέξει το χρώμα στο δέρμα σου, λερώνοντας τα πετσάκια και το δέρμα γύρω από τα νύχια σου; Με αποτέλεσμα όχι μόνο να χαλάει η όλη εικόνα του μανικιούρ αλλά και να δυσκολεύεσαι να το αφαιρέσεις στη συνέχεια, ρισκάροντας να χαλάσεις τα φρεσκοβαμμένα νύχια σου.

Μην ανησυχείς όμως καθώς σού έχουμε το ιδανικό hack για να μην λερώνεσαι όταν βάφεις τα νύχια σου: Την εφαρμογή βαζελίνης στα πετσάκια. Έξυπνο; Ιδιοφυές θα λέγαμε, καθώς η βαζελίνη επιτελεί δύο σκοπούς.

Αρχικά, συγκρατεί το βερνίκι, αφού λειτουργεί ως ένα επιπλέον στρώμα ανάμεσα στα δάχτυλα και στο χρώμα, μην αφήνοντας το τελευταίο να έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα σου. Επιπλέον, ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό, κάτι που θα εκτιμήσεις δεόντως αν έχεις ξηρό ή σκασμένο δέρμα και πετσάκια ή παρωνυχίδες στην περιοχή. Τέλος, αν εφαρμόσεις βαζελίνη πριν το μανικιούρ, δεν χρειάζεται να βάλεις και λαδάκι στο τέλος, εφόσον θες να παραλείψεις αυτό το βήμα του μανικιούρ.

Έβαψες τα νύχια σου και χάλασε το βερνίκι; Πώς να το διορθώσεις σε 5'

Πώς να το κάνεις:

Με ένα πινέλο, και πριν προχωρήσεις στη βαφή των νυχιών, εφάρμοσε ένα παχύ στρώμα βαζελίνης γύρω από το κάθε νύχι. Συνέχισε κανονικά με το βάψιμο χωρίς φόβο και μην σε νοιάζει αν φύγει λίγο από το βερνίκι στη βαζελίνη. Με το που τελειώνεις το βάψιμο του κάθε νυχιού, αφαίρεσε άμεσα με το πινέλο το λερωμένο πλέον στρώμα βαζελίνης, πριν απορροφηθεί από το δέρμα. Voilà!

Δες ακριβώς τον τρόπο στο παρακάτω βίντεο:

Loading...

Σου αρέσουν τα φυσικά νύχια; Τότε θα λατρέψεις το Russian manicure | Το αγαπημένο και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ