Ζέτα Μακρυπούλια | Φόρεσε ένα "ξεχασμένο" hair accessory που λατρεύει και η Bella Hadid

Πιθανότατα το λάτρευες κι εσύ στα παιδικά σου χρόνια -μαντεύεις ποιο είναι;

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια, μια από τις πιο όμορφες και κομψές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, υιοθέτησε ένα αρκετά αμφιλεγόμενο hair trend από τα παλιά.

Η Βάσια Κωσταρά στη Νέα Υόρκη | Προτείνει τα 2 πιο πρακτικά χτενίσματα για ταξίδι

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στην εκπομπή της φορώντας μια ιδιαίτερη στέκα που αποτελούσε το αγαπημένο hair accessory των παιδικών μας χρόνων τη δεκαετία του 2000. Αποκλείεται να μην θυμάσαι τη στέκα-χτενάκι, τη λεπτή στέκα με τα δοντάκια σε ζιγκ-ζαγκ σχήμα, που συγκρατούσαν και "χτένιζαν" κατά κάποιον τρόπο τα μαλλιά. Ήταν το αξεσουάρ που αγαπήσαμε σχεδόν όλες μας στο σχολείο πίσω στα 00s, και μπορεί να είχαμε σε άφθονες ποσότητες και σε πολλά, διαφορετικά χρώματα.

Μάλιστα, δεν έχει περάσει ούτε χρόνος από την περίοδο που το φορούσε ανελλιπώς και η Bella Hadid στα μαλλιά της, το μοντέλο που είναι γνωστό για τη λατρεία του σε πολλά trends του παρελθόντος, επαναφέροντας συχνά τάσεις από τα 80s, 90s και 00s στην εμφάνισή της.

Η Bella Hadid επαναφέρει στο προσκήνιο το hair trend που λατρεύαμε σαν παιδιά

Παρότι η Ζέτα Μακρυπούλια το συνδύασε πολύ πετυχημένα με ένα casual outfit (λευκό T-shirt με βάτες, μαύρη μίνι φούστα και μπότες-αρβυλάκια), αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την fan και girly διάθεση της συγκεκριμένης στέκας, δεν είμαστε απολύτως σίγουρες για το αν το συγκεκριμένο hair item τυγχάνει απόλυτης αποδοχής από τις beauty insiders εν έτει 2022. Εσύ θα το δοκίμαζες;

Δες το look: