Follow us

Μαρία Ναυπλιώτου | Έκοψε τα μαλλιά της στην κουπ που θα σε κάνει να δείχνεις τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη

Η νεανική κουπ της ηθοποιού ήταν μια από τις τάσεις μαλλιών της φετινής Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

Μαρία Ναυπλιώτου NDP Photo Agency

Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες, η φυσική ομορφιά της οποίας αναγνωρίζεται και αποθεώνεται από όλους ανεξαιρέτως. Διακρίνεται για το αψεγάδιαστο πρόσωπό της, που πολύ συχνά αφήνει εντελώς αμακιγιάριστο - για την ακρίβεια, σπάνια θα τη δεις έντονα βαμμένη - αλλά και για τα πλούσια μαλλιά της που τής χαρίζουν μια απερίγραπτη χάρη.

Η ίδια ωστόσο αποφάσισε να τα φρεσκάρει, ενόψει και της νέας σεζόν που ξεκινά, επιλέγοντας να κόψει λίγο μήκος και να ανανεώσει το χτένισμά της. Πιο συγκεκριμένα, η γοητευτική ηθοποιός έκανε ένα διακριτικό φιλάρισμα που χάρισε ακόμα περισσότερο όγκο και κίνηση στα μαλλιά της, καθώς και πλαϊνές, μακριές αφέλειες, ενώ το μήκος της κουπ έφτανε λίγο κάτω από τους ώμους της.

Μαρία Ναυπλιώτου | Το αγαπημένο της εξωτικό άρωμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Δες το αποτέλεσμα:

Μαρία Ναυπλιώτου | Έκοψε τα μαλλιά της στην κουπ που θα σε κάνει να δείχνεις τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη
Μαρία Ναυπλιώτου

Αυτό ακριβώς το hairstyle (μήκος, στιλ, χτένισμα) είναι και αυτό που αφαιρεί χρόνια από το πρόσωπο μιας γυναίκας, κάνοντάς τη να φαίνεται νεότερη και φρέσκια. Ταυτόχρονα, αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και δεν τα κρύβει, αφού το μήκος είναι τόσο όσο: Ούτε πολύ μακρύ, κάνοντας τα μαλλιά να πέφτουν βαριά, αλλά ούτε και κοντό, ένα μήκος που ενδεχομένως μεγαλώνει μια γυναίκα.

Ζέτα Μακρυπούλια | Φόρεσε ένα "ξεχασμένο" hair accessory που λατρεύει και η Bella Hadid

Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη ημίμακρη κουπ είναι σύγχρονη και καθόλου στημένη / στιλιζαρισμένη - δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αποτέλεσε και τη νο. 1 τάση μαλλιών που πρότειναν οι σχεδιαστές στη φετινή Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ