Follow us

Birkin Bangs | Αυτό θα είναι το κούρεμα που θα βλέπεις παντού το 2023

Θυμήσου την ώρα και την στιγμή που σου το λέμε.

αφέλειες 2023 Splash News/Ideal Image

Αν κρίνουμε από το πόσα tutorials για χαλαρούς κυματισμούς γέμισαν το διαδίκτυο μετά τις δύο πρώτες σεζόν της σειράς Emily in Paris, η επίδοξη marketeer είναι influecer όχι μόνο on, αλλά και off screen. Το trailer, αλλά και οι πρώτες φωτογραφίες της τρίτης σεζόν, που πρόκειται να είναι διαθέσιμη στο Netflix στις 21 Δεκεμβρίου, βγήκαν πριν λίγες μέρες στη δημοσιότητα αποκαλύπτοντας πως η Lily Collins υιοθετεί ένα νέο κούρεμα, που στοιχηματίζουμε πως θα βλέπουμε παντού την επόμενη χρονιά. Επίτρεψέ μας να σού συστήσουμε τις it αφέλειες του 2023...

Αντίο κλάμερ | Το αξεσουάρ μαλλιών που θα φορεθεί όσο κανένα άλλο φέτος το φθινόπωρο

Αφέλειες 2023 | Το στιλ που θα βλέπουμε παντού φέτος

Η πρωταγωνίστρια της σειράς φαίνεται στα πρώτα πλάνα της νέας σεζόν να κόβει μόνη της αφέλειες και layers, που πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπό της, υιοθετώντας ένα αυθεντικό parisian look.

Το νέο hair look της θυμίζει έντονα εκείνο της Jane Birkin, που τη μετέτρεψε στο απόλυτο beauty icon των ΄70s, κάνοντας τη φυσική ομορφιά συνώνυμο της γαλλικής φινέτσας. Από τότε τα wispy straight bangs συμπεριλαμβάνονται πάντα στο "starter kit" του french girl beauty, που "δοξάζεται" σε αμέτρητους λογαριασμούς στο Instagram -και τώρα και στο Emily in Paris.

Μπαλαγιάζ ή Ανταύγειες | Σε τι διαφέρουν και πώς να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο

Σε αντίθεση με τα curtain bangs των προηγούμενων σεζόν, τα λεγόμενα birkin bangs είναι αρκετά πιο επιμελώς ατημέλητα, ενώ χαρίζουν μια κοριτσίστικη ανεμελιά που δείχνει ανεπαίσθητα sexy και cool. Μπορείς να υιοθετήσεις την τάση, είτε έχεις ίσια, είτε σπαστά μαλλιά, ενώ είναι ιδανική ακόμα και για εσένα που είσαι πολύ μεγαλύτερη σε ηλικία από την Emily aka Lily, αφού οι αφέλειες καμουφλάρουν τέλεια τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο.

Η Φαίη Σκορδά υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά για αυτήν την σεζόν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ