Follow us

Αγνώριστη η Βάσια Κωσταρά | Λάνσαρε ένα ολοκαίνουριο hair look, εμπνευσμένο από την πασαρέλα

Η σχεδιάστρια υιοθέτησε το πιο σύγχρονο, καρέ κούρεμα, που επικρατεί διαχρονικά στα catwalks.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Λένε ότι όταν μια γυναίκα αλλάζει (δραστικά) τα μαλλιά της, επίκεινται μεγάλες αλλαγές και στη ζωή της. Αυτό φαίνεται να το γνωρίζει καλά η Βάσια Κωσταρά, που πριν λίγες ώρες δημοσίευσε φωτογραφίες με ένα ολοκαίνουριο hairlook, το οποίο την έκανε πραγματικά αγνώριστη, ενώ σε ένα από τα stories της ανέφερε την παραπάνω ρήση.

Χριστίνα Μπόμπα | Έκανε το κούρεμα που θα ζήλευε κάθε κομψή Παριζιάνα

Πιο συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια φαίνεται να έκοψε τα μαλλιά της σε ένα κοντό καρέ με αφέλειες, ένα look εντελώς διαφορετικό από τα πολύ μακριά μαλλιά με τα οποία μας συστήθηκε και την έχουμε, πλέον, συνδέσει. Μάλιστα, η lob κουπ της είναι πιο μακριά μπροστά ενώ κονταίνει στο πίσω μέρος, και έχει ένα απόλυτα μοντέρνο wet style look, ένα hairstyle που μας θυμίζει έντονα τα κουρέματα/χτενίσματα που παρουσιάζονται κατά καιρούς στα catwalks. Πολλοί σχεδιαστές άλλωστε πρότειναν στις Εβδομάδες Μόδας το καρέ κούρεμα, αλλά και το wet style, ως το απόλυτο hairlook της σεζόν.

Σοφία Χατζηπαντελή | Μάθαμε το μυστικό για τα τόσο λεία, λαμπερά μαλλιά της

Δες το νέο της look:

Αγνώριστη η Βάσια Κωσταρά | Λάνσαρε ένα ολοκαίνουριο hair look, εμπνευσμένο από την πασαρέλα

Αυτή η αλλαγή έκανε τη Βάσια Κωσταρά αγνώριστη, αφού χρειαστήκαμε λίγα λεπτά για να σιγουρευτούμε ότι πρόκειται πράγματι για τη σχεδιάστρια, ενώ συνιστά ένα cool look που της αλλάζει εντελώς το στιλ. Δεν γνωρίζουμε αν έκοψε όντως τα μαλλιά της ή αν πρόκειται για περούκα, καθώς η ίδια απέφυγε να το διευκρινίσει, το σίγουρο ωστόσο είναι ότι η αλλαγή αυτή (προσωρινή ή μη) ενθουσίασε τους fans της. Εσύ πώς την προτιμάς;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ